Thursday, June 1, 2023

Primul campion mondial de skateboarding din Marea Britanie

Recomandare:

Brown din Marea Britanie a câștigat aurul în timpul Campionatului Mondial de Skateboarding la numai 14 ani.

De origine britanico-japoneză Sky Brown, care concurează ca skateboarder profesionist pentru Marea Britanie, a devenit primul campion mondial de skateboarding din această țară.

Victoria ei la evenimentul care a avut loc în Sharjah, Emiratele Arabe Unite, a venit după ce a obținut cel mai bun scor de 90,83 din cele trei run-uri pe care le-a făcut în timpul campionatului.

Brown a fost însoțită și de coechipiera ei din Marea Britanie, Lola Tambling, în vârstă de 14 ani, care a terminat pe poziția a șasea.

Victoria ei la Campionatul Mondial de skateboarding vine după ce a devenit cea mai tânără medaliată olimpică din Marea Britanie în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, unde a obținut o medalie de bronz.

Sky Brown

Ce se știe despre minunata tânără

Tânăra este, de asemenea, surfer profesionist și se știe că a câștigat emisiunea americană Dancing with the Stars: Junior.

“Să fiu din nou pe podium cu acești băieți este o nebunie”, a declarat Brown, citată de BBC.

Ea a continuat: “A fost foarte distractiv. Am încercat să mă bucur cât de mult am putut”, adăugând: “Să aterizez în toate cele trei manșe a fost un sentiment extraordinar”.

Aurul obținut la Campionatul Mondial o plasează acum cu patru puncte în fața japonezei Kokona Hiraki și la același nivel cu campioana olimpică Sakura Yosozumi, care este tot din Japonia.

Skateboardingul a fost adăugat la Jocurile Olimpice din 2020 și a făcut parte din cele patru sporturi noi care au fost adăugate la competiție.

Campionatele de skateboarding au loc atât la categoria park, cât și la categoria street, iar acest eveniment din Emiratele Arabe Unite a fost primul eveniment de calificare la categoria park înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img