Thursday, June 1, 2023

Prima întâlnire din 2023 pentru un Floral Art Club a fost un real succes

Recomandare:

36 de membri și vizitatori s-au bucurat de aranjamentele florale “Nature’s Bounty” ale lui Penelope Harrison.

Demonstrația din februarie va avea loc marți, 21 februarie, la ora 15:00.PM, la El Paraiso Golf Club, Urb. El Paraiso, Ctra de Cadiz km 167 Estepona.

Demonstrația va fi susținută de Kathleen, o pasionată de grădinărit și o demonstrantă a zonei de nord-vest din Marea Britanie, demonstrația ei fiind intitulată “Prieteni vechi și tendințe noi”.

Vizitatorii plătesc doar 15 euro. La demonstrația Floral Art Club merg grupuri întregi de prieteni, cu scopul de a susține clubul și pe Kathleen.

Știați de când datează primele arnajamente florale?

Primele dovezi istorice despre realizarea unor aranjamente florale datează din perioada Egiptului Antic. De-a lungul timpului, sub diferite forme, oamenii au fost întotdeauna preocupați de realizarea unor aranjamente florale pe care să le folosească în special în momentele importante ale vieții.

Cele mai vechi aranjamente floral cunoscute datează din Egiptul Antic. Egiptenii decorau cu flori încă din anul 2.500 î.Hr.

Așezau, în mod uzual, flori tăiate în vaze și foloseau aranjamente extrem de stilizate în timpul înmormântărilor, pentru procesiuni sau pur și simplu ca decorațiuni de masă.

Ilustrații ale aranjamentelor florale au fost găsite pe basoreliefuri egiptene sculptate în piatră și decorațiuni pictate pe perete. Florile erau selectate în funcție de semnificația simbolică, cu accent pe semnificația religioasă.

Floarea de lotus sau crinul de apă, de exemplu, au fost considerate sacre pentru Isis și au fost adesea incluse în aranjamente. Multe alte flori au fost găsite în mormintele vechilor egipteni, iar ghirlandele de flori erau purtate de cei dragi și lăsate la morminte.

Acestea includ scilla albastră, floarea de mac, anemona, Iris sibilicadelphinium, narcisa, palmierul și trandafirul. Desene egiptene reprezentând trandafiri au fost găsite în morminte din secolul al V-lea î.Hr. în epoca Cleopatrei, potrivit unui site de specialitate.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img