Tuesday, June 6, 2023

Premiul Mark Twain pentru umor american a fost acordat unui cunoscut actor. Video

Recomandare:

Aseară a fost acordat premiul Mark Twain pentru umor american. Cine l-a câștigat, în cele ce urmează.

Actorul și comediantul Adam Sandler a devenit duminică cel de-al 24-lea laureat al Premiului Mark Twain pentru umor american de la Kennedy Center, în cadrul unui eveniment festiv.

Sandler se alătură altor comedianți care au primit premiul Mark Twain, printre care Jon Stewart, Dave Chappelle, Julia Louis-Dreyfus, David Letterman, Carol Burnett, Eddie Murphy și Ellen DeGeneres.

Premiul poartă numele romancierului și eseistului Samuel Clemens, cunoscut mai bine sub pseudonimul său, Mark Twain.

Apreciat pentru talentul său comic

Aici au fost prezente, pentru a-i celebra comedia și cariera, vedetele Jennifer Aniston, Chris Rock și Conan O’Brien.

Sandler, în vârstă de 56 de ani, a fost astfel apreciat pentru talentul său comic care, deși nu a câștigat întotdeauna inimile criticilor, a cucerit fanii și a generat miliarde de dolari.

"Nu știu dacă acest costum mi se potrivește sau nu, pur și simplu l-am aruncat pe el… pentru a doua oară", a declarat Sandler reporterilor pe covorul roșu înaintea spectacolului, în loc să poarte pantalonii scurți și tricoul său caracteristic.
"Dar orice altceva … onoarea în sine, nu m-am gândit la asta în toată viața mea, nu m-am așteptat la așa ceva".

Comediantul Dana Carvey s-a referit și ea la longevitatea lui Sandler. “Nimeni nu a avut o carieră ca aceasta”, a declarat Carvey reporterilor înainte de spectacol. “Cine a rezistat atât de mult? Este iubit”.

Sandler a jucat la început în cluburi de comedie

După debutul său cinematografic în “Going Overboard”, în 1989, Sandler a jucat în cluburi de comedie, după ce a urcat pentru prima dată pe scenă la îndemnul fratelui său, când avea doar 17 ani.

Prietenii și partenerii de actorie ai lui Sandler, alături de mama și soția sa, au urcat pe scena Kennedy Center, pentru a sublinia evoluția sa ca actor de stand-up comedy, actor de film și cântăreț.

“Eu zic că este un leneș”

Mama lui Sandler, Judy, a luat în derâdere preferințele vestimentare ale acestuia. “Eu zic că este un leneș”, a spus ea în propriul ei număr de cvasi-comedie, înainte de a-și lăuda fiul. “Suntem foarte mândri de el”.

Aniston, care a apărut cu Sandler în filme precum “Just Go with It” și “Murder Mystery” de la Netflix, și-a lăudat colegul. “Adam Sandler, nu ai egal”, a spus și ea, la rândul ei.

Foto: Captura TV/ Reuters

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img