Sunday, May 28, 2023

Premiile Pantomimei, pline de stele, recunosc vedetele de top. Cine sunt acestea

Recomandare:

Premiile pantomimei, în actualitate. S-au dat multe ”stele”, ca mod de recunoaștere a talentului artistic. Cine sunt vedetele de top și de unde sunt ele, mai exact, în cele ce urmează.

Marți, 11 aprilie 2023, la Teatrul Trafalgar din West End din Londra, a avut loc ceremonia de decernare a premiilor anuale Pantomime Awards.

Gazda serii a fost președintele Asociației de Pantomimă din Marea Britanie, Christopher Biggins.

Printre câștigători s-au numărat Sue Pollard din Hi-de-Hi! Fame, actorul de teatru și simbolul Sir Ian McKellen și prezentatorul TV Vernon Kay.

Sir Ian a primit, de asemenea, un premiu special de recunoaștere pentru pasiunea sa și serviciile aduse formei artistice a pantomimei. El a avut un rol recent în producția Mother Goose, în care a jucat și comediantul John Bishop.

Prima dată, artiștii de pantomimă i-am văzut pe stradă, la Paris. Inițial am crezut că sunt statui, așa de bine își joacă rolul. Când m-am apropiat, am văzut că sunt oameni. Capacitatea lor de a sta nemișcați ore în șir este extraordinară. Iar aceasta este ca o paranteză la articolul nostru de azi.

Cine a luat premiile

A fost un eveniment plin de vedete, printre care s-au numărat actori din celebrele pantomime, inclusiv Jack și vrejul de fasole, Frumoasa și Bestia și Cenușăreasa.

Mother Goose a câștigat premiul pentru cea mai bună pantomimă la categoria 500-900 de locuri, iar Anna-Jane Casey, colega de scenă a lui Sir Ian, a primit premiul pentru cea mai bună artistă în rol secundar.

Premiul acordat lui Sue Pollard a fost o recunoaștere a realizărilor deosebite ale acesteia pentru deceniile de pasiune și angajament în ceea ce privește interpretarea pantomimelor din Marea Britanie. A jucat în peste 40 de pantomime de-a lungul carierei sale.

Vernon Kay a câștigat premiul pentru cel mai bun debutant în pantomimă după prestația sa din Cenușăreasa. El a interpretat rolul lui Dandini, despre care a comentat anterior că a fost un "rollercoaster emoțional".
Simon Sladen, președintele UKPA, a declarat: "Premiile Pantomime Awards sărbătoresc o serie de talente remarcabile și demonstrează o industrie vie și înfloritoare".
"UK Pantomime Association este mândră să recunoască și să aprecieze abilitățile, expertiza și excelența remarcabile de pe scena pantomimelor".
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img