Sunday, May 28, 2023

Polițist premiat la Gala Laureaților sportului ieșean. FOTO

Recomandare:

Potrivit unei informații de ultimă oră, un polițist originar din Iași a fost premiat la Gala Laureaților sportului ieșean.

Se numește Auraș, este polițist și se află de 7 ani consecutiv în Top 10 sportivi ai Iașului, dovadă a faptului că are o pasiune aparte pentru sport, dar și o dorință acerbă de a fi mereu printre cei mai buni.

Anul acesta, la data de 17 martie 2023, polițistul Auraș a fost premiat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Galei Laureaților Sportului Ieșean 2022.

Astfel, rezultatele sportive obținute pe parcursul anului trecut, prin dedicare și autodepășire a propriilor limite l-au clasat pe Auraș pe locul al doilea la categoria ,,Arte marțiale”. 

Istoric

Printre titlurile obținute în anul 2022, se află: Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor, unde a ocupat locul 1 la Kumite echipe, locul 3 la Kumite individual și locul 3 la Kata echipe; Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, unde a ocupat locul 1 la Kumite echipe și Kumite individual și locul 3 la Fuku-go. Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, unde a ocupat locul 3 la Kumite echipe.

În anul 2019 acesta a obținut distincția onorifică de la Ministerul Sportului de “Maestru emerit al sportului” în Karate Tradițional. 

Unde lucrează zi de zi polițistul premiat

Acesta își desfășoară activitatea în cadrul echipei luptătorilor S.A.S. Iași de cinci ani, iar faptul că sportul pe care îl practică impune autocontrol emoțional și tehnici de autoapărare, îl pregătește și îl ajută pe Auraș să ducă la îndeplinire cu succes misiunile profesionale pe care le are.

Informațiile au fost transmise redacției noastre de către PR IGP Iași. Din motive lesne de înțeles, dată fiind activitatea de bază, chipul nu poate fi dezvăluit. Dar Auraș există și este un exemplu de viață pentru noi toți, cel ăpuțin aceasta vor să demonstreze fotografiile, dar și textul de față.

Iar Auraș nu este primul și nici ultimul om al legii pasionat de sport și decorat cu medalii de recunoaștere a meritelor inclusiv în acest domeniu al vieții sociale.

Enter

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img