Thursday, June 1, 2023

Poliția caută proprietarul unui câine care a atacat un băiat de 12 ani. Foto

Recomandare:

Poliția din Marea Britanie caută proprietarul unui câine după ce un băiețel a fost atacat și mușcat de un rottweiler.

Un apel a fost lansat la salvare de către poliția din Marea Britanie, după ce un câine a atacat un copil, în regiunea Loughborough.

Potrivit rapoartelor oficiale ale poliției din Leicestershire, incidentul a avut loc “în afara străzii Bridge Street din Loughborough în după-amiaza zilei de marți, 24 ianuarie 2023”.

Poliția a precizat că băiatul a fost mușcat de stomac și a fost târât de rottweiler pe jos.

Băiatul a fost apoi lăsat plângând pe stradă și a avut nevoie de ajutor de urgență după atac.

Se caută stăpânul câinelui

Autoritățile au postat acum o fotografie a proprietarului rottweiler-ului cu câinele său, din imaginile de pe camerele de supraveghere.

Polițistul Sam Parr, ofițerul care a efectuat ancheta, a declarat: “Aș dori să vorbesc cu bărbatul din fotografie despre acest incident, deoarece cred că ar putea avea informații care ar putea ajuta ancheta mea”.

“Fac apel la plimbăreții de câini care frecventează zona în care s-a întâmplat incidentul și care ar putea să-l recunoască după hainele pe care le poartă sau după câinele care îl însoțește. De asemenea, fac un apel direct pentru ca bărbatul să ia legătura cu ei”.

“Puteți transmite informații accesând www.leics.police.uk și citând referința 23*48818”.

În urma incidentului, o postare a fost împărtășită și de către o rudă a băiatului pe Facebook, conform Mirror, în care scria: “Nepotul meu, în vârstă de 12 ani, a fost atacat de un câine rottweiler în fața liceului Limehurst”.

“A fost grav rănit și tăiat în timp ce câinele l-a târât la pământ, scuturându-l, provocându-i tăieturi și vânătăi pe stomac și pe corp care au necesitat tratament de urgență”.

“Bărbatul a fugit după atacul câinelui și l-a lăsat pe nepotul meu acolo, pe podea, singur, speriat, strigând după ajutor, iar el a fugit”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img