Saturday, June 3, 2023

PETA trimite sute de haine de blană victimelor cutremurului din Siria și Turcia

Recomandare:

Probabil pe principiul fiecare ajută cu ce poate, așa au decis cei de la PETA să trimită și ei ajutoare iar acestea s-au nimerit a fi tocmai ceea ce aveau și au mai la îndemână.

Organizația pentru drepturile animalelor PETA trimite sute de haine de blană victimelor cutremurului din Siria și Turcia.

PETA a trimis sute de haine de blană victimelor cutremurului din Siria și Turcia, a anunțat organizația pentru drepturile animalelor.

PETA a trimis peste 200 de haine de blană – toate donate de persoane care s-au răzgândit cu privire la purtarea blănurilor – pentru a contribui la eforturile de ajutorare în urma cutremurului devastator care a lovit recent Siria și Turcia.

Organizația locală Life for Relief and Development va “coordona distribuirea hainelor de blană către victimele cutremurului devastator, multe dintre acestea fiind lipsite de electricitate, adăpost sau alte necesități pentru a se putea încălzi în timpul iernii”, a precizat PETA.

Opinii avizate

Președinta PETA, Ingrid Newkirk, a adăugat: “PETA nu poate aduce înapoi iepurii, nurcile, vulpile și alții care au fost ținuți în colivie cu cruzime sau prinși în capcană și uciși în mod dureros pentru blana lor, așa că trimitem hainele la oameni disperați care au o nevoie reală de ele.

“Îi încurajăm pe oamenii de pretutindeni să își doneze blănurile sau paltoanele de blană pentru a-i ajuta pe singurii care mai au o scuză pentru a le purta.”

Nicole Hoisington, coordonator al programelor naționale/internaționale Life for Relief and Development, a declarat: “Life for Relief and Development a depus eforturi pentru a oferi ajutor miilor de persoane strămutate din Siria și Turcia.

“Una dintre cele mai critice probleme a fost lipsa adăposturilor și a necesităților de iarnă în timpul unui sezon de iarnă deja dur. Aceste paltoane de iarnă vor îmbunătăți în mod dramatic viața beneficiarilor, iar LIFE este foarte recunoscătoare PETA pentru că poate ajuta în acest fel.”

Potrivit PETA, organizația colaborează cu Life for Relief and Development de mai bine de 15 ani, “asigurându-se că donațiile de haine de blană au ajuns la persoanele nevoiașe din Afganistan, Iran, Irak, Liban și Pakistan”.

PETA a mai spus că “trimite blănurile nedorite la adăposturi pentru persoanele fără adăpost și la programe de reabilitare a animalelor sălbatice (pentru a fi folosite ca așternut pentru animalele orfane) sau le folosește în expoziții informative”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img