Tuesday, June 6, 2023

Peste 7.000 de persoane sunt evacuate din Madagascar, în urma ciclonului Freddy. Video

Recomandare:

Vremea meteo se manifestă violent în multe părți ale globului. Cutremure, inundații, secetă, prea cald sau prea frig. Și pe deasupra un război total inuman. Dacă avem vreme caldă sau rece, trebuie să spunem mulțumesc pentru ea, important este că trăim în liniște și pace.

Ciclonul tropical Freddy lovește coasta de est a Madagascarului, precipitațiile abundente și vânturile de mare viteză declanșând un val de furtună

Autoritățile din Madagascar au evacuat peste 7.000 de persoane care locuiesc în zonele de coastă, în urma atingerii ciclonului tropical Freddy, care a adus ploi abundente și vânturi puternice.

O persoană a fost deja declarată moartă, la doar câteva săptămâni după ce un alt ciclon a ucis 33 de persoane în regiune și a distrus case, lăsând mii de oameni fără adăpost.

Oficialii, conform BBC, au declarat că guvernul a închis școlile și a ordonat suspendarea întregului trafic în zonele respective.

Ciclonul a ajuns mai întâi în Mauritius și apoi a slăbit ușor după ce a ajuns în Madagascar.

Serviciul meteorologic al țării a emis o avertizare de ploi torențiale suplimentare, în condițiile în care în regiune s-au înregistrat rafale de vânt care au depășit 130 km/h (81mph).

“Marea rămâne foarte agitată… și un risc semnificativ de inundații de coastă va continua peste noapte”, se arată într-o declarație a oficialilor de la Met.

Persoana decedată a fost identificată de autorități ca fiind un localnic în vârstă de 27 de ani care s-a înecat în apropierea portului Mahano.

Între timp, Federația Internațională a Crucii Roșii a emis un avertisment că valurile ar putea ajunge la peste 8 metri, în timp ce furtuna lovește țara.

O postare recentă a pe un cont de Twitter @zoom_earth arată modul în care furtuna va trece prin țară, după ce a ajuns la țărm, prezicând vânturi de până la 185 km/h (115 mph).

Vremea este în continuare imprevizibilă. Iar cauza spirituală există și aici. Undeva în planul terestru noi oameni am greșit și mai mult ca sigur continuăm să greșim. Este timpul schimbării, în bine, desigur, pentru o viață în lumină, soare, sănătate și pace.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img