Saturday, June 3, 2023

Patru persoane spitalizate după ce un avion s-a ciocnit cu un autobuz pe un aeroport

Recomandare:

Un incident petrecut pe aeroportul din Los Angeles a dus la ciocnirea unui avion gol al companiei American Airlines cu un autobuz de transfer, în timp ce acesta era tractat pe calea de rulare.

După cum a confirmat aeroportul din Los Angeles pe profilul său oficial de Twitter, un avion al companiei American Airlines s-a ciocnit cu un autobuz de transfer, în urma căruia patru persoane au fost spitalizate vineri, 10 februarie 2023.

“Un avion care era tractat în această seară de la o poartă de acces la o zonă de parcare a intrat în contact cu un autobuz de navetă, provocând rănirea a aproximativ 5 persoane. Le mulțumim partenerilor noștri @LAFD pentru că au reacționat rapid și au tratat pasagerii din autobuz. Celelalte operațiuni de la LAX rămân normale”, au transmis aceștia pe Twitter la 11 februarie a.c.

Noroc că în momentul incidentului, aeronava A321 era goală și era tractată către o zonă de parcare situată în apropierea zonei de sud a terminalului LAX. Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00 și a fost descris ca fiind o “coliziune cu viteză redusă”.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care patru au ajuns să fie transferate la spital. Printre acestea se numără șoferul autobuzului, doi dintre pasagerii săi și un șofer de remorcher. Potrivit Fox News, aceștia se află în stare moderată.

O anchetă a fost demarată pentru a stabili faptele care au dus la producerea coliziunii. În imaginile video ale accidentului se vede cum parbrizul avionului prezintă fisuri în el și avarii în partea inferioară a zonei nasului.

American Airlines este o importantă companie aeriană americană cu sediul central în Fort Worth, Texas, în cadrul metroplexului Dallas-Fort Worth.

Este cea mai mare companie aeriană din lume în funcție de mărimea flotei, de numărul de pasageri transportați și de numărul de pasageri-km.

American, împreună cu partenerii săi regionali și afiliații, operează o rețea internațională și internă extinsă, cu aproape 6.800 de zboruri pe zi către aproape 350 de destinații din peste 50 de țări.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img