Thursday, June 1, 2023

Oficiali americani îl îndeamnă pe Zelenski să se arate deschis la dialog pentru a pune capăt conflictului cu Rusia

Recomandare:

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost îndemnat de oficialii americani să se arate deschis la dialog pentru a pune capăt conflictului cu Rusia, potrivit unui editorialist de la NYT.

Oficialii americani l-au îndemnat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să își arate disponibilitatea la dialog diplomatic pentru a pune capăt conflictului cu Rusia. Acest lucru a fost relatat duminică, 26 februarie 2023, de Michael Crowley, un editorialist de la The New York Times (NYT) .

Potrivit lui Crowley, analiștii și oficialii occidentali consideră că este extrem de greu de imaginat un dialog de pace serios. Acest lucru se datorează faptului că ambele părți au stabilit condiții care nu pot fi îndeplinite prea curând și au promis să lupte pentru a câștiga, a detaliat el.

În plus, a adăugat editorul, Zelenski și-a exprimat în mod continuu refuzul asupra posibilității oricărei comunicări directe cu președintele rus Vladimir Putin.

Ținând cont de discursul lor nesfârșit despre susținerea Ucrainei “atât timp cât va fi nevoie”, oficialii americani au insistat asupra faptului că obiectivul lor este de a consolida poziția Kievului în eventualele negocieri de pace, fără a preciza când ar putea începe acestea, după cum relatează și gazeta.ru.

Rapoarte neconfirmate în această seară au afirmat că o bază aeriană militară din Belarus a fost atacată. Se crede că cel puțin un avion rusesc ar fi fost grav avariat.

Pe fondul rapoartelor anterioare privind o operațiune sub pavilion fals planificată de Kremlin pentru a atrage Belarusul în conflict, există pericolul ca acest lucru să ducă la o escaladare, dacă se dovedește a fi adevărat.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img