Tuesday, June 6, 2023

O vizită surpriză a regelui Charles și Camilla. Un indiciu: pește. FOTO

Recomandare:

Iată că a avut loc și o vizită surpriză a regelui Charles și Camilla, în acest weekend care tocmai a trecut. Un indiciu: pește.

Potrivit unui comunicat media, Scottish FISH SHOP s-a declarat onorat să primească o vizită surpriză din partea Maiestăților Lor, regele și regina consoartă a Marii Britanii.

O vizită inoipinantă a cuplului regal, neanunțată publicului larg, în Scoția. 

Pe lângă faptul că localnicii le-au urat bun venit noilor veniți, echipa de la FISH SHOP a fost onorată, la 22 aprilie 2023, să primească o vizită surpriză din partea Maiestăților Lor Regele Charles și Regina Camilla.


FISH SHOP, un restaurant și o pescărie, este gata pregătit să se deschidă sâmbătă, 29 aprilie a.c., la 3 Netherly Place, în inima orașului Ballater, la est de Parcul Național Cairngorms din Scoția.

Ballater, din câte se știe, este cel mai apropiat sat de Balmoral Estate, reședința scoțiană a familiei regale.

Sprijinul pentru această nouă aventură a fost primit cu căldură de echipa FISH SHOP, iar directorul executiv al Artfarm, Ewan Venters, a declarat:

"Am fost foarte încântat. Am fost încântați că am putut să le arătăm Majestății Sale Regele Charles și Regina Camilla în jurul Fish Shop sâmbătă, înainte de deschiderea noastră din acest weekend".

Numărătoarea inversă până la încoronare a început. Ne mai despart doar câteva zile până la această mare sărbătoare a britanicilor sau celor care iubesc regalitatea.

Și aceasta deoarece, la eveniment vor sosi și de această dată capete încoronate și oameni simpli din întrega lume. Iar presa, și de această dată, va sta cu ochii pe ei.
Noi toți știm deja că regele Charles este pasionat de natură, ecologie, conservarea mediului înconjurător și desigur preferă toate derivatele eco.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img