Saturday, June 3, 2023

O veste bună: Toate călătoriile pe Bicimad Madrid sunt gratuite până la sfârșitul lunii iulie

Recomandare:

Bicicleta cea de toate zilele. Și iată cvă vine o veste bună din această zonă, a transportului pe două roți. Serviciul municipal de biciclete electrice Bicimad va fi implementat pe 7 martie 2023.

Serviciul va fi însoțit de utilizarea gratuită și nelimitată a serviciului cu scopul de a încuraja mersul pe bicicletă în capitala spaniolă.

Acest proiect are ca scop să ofere cetățenilor o experiență directă a avantajelor oferite de sistemul public reînnoit de biciclete electrice și este pentru prima dată când serviciul gratuit este prelungit consecutiv timp de aproape cinci luni.

Noul model de biciclete, mai ușor de manevrat, mai ergonomic și mai robust și cu un design axat pe îmbunătățirea experienței utilizatorului, va fi încorporat progresiv în serviciu, coexistând cu modelul anterior în următoarele cinci luni.

Serviciul gratuit, care va fi valabil pentru ambele modele de biciclete și pentru toate stațiile, este menit să însoțească toți utilizatorii în perioada de coexistență a celor două sisteme până la finalizarea completă a proiectului de implementare.

Potrivit autorităţilor oraşului, programul face parte dintr-un plan de management al traficului oraşului ale cărui investiţii se ridică la un miliard de dolari, în total, care include şi adăugarea a peste 60 de kilometri de piste pentru biciclete pe străzile din Madrid.

Proiectul, potrivit presei externe, va asigura un sistem de 7.500 de biciclete electrice și 611 stații, toate nou achiziționate, distribuite în cele 21 de districte din Madrid.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img