Saturday, June 3, 2023

O veste bună. Pisica scoasă de sub ruine în Turcia a fost adoptată de salvatorul ei

Recomandare:

Cu toții am văzut imaginile fascinante. S-a pus pe umerii lui, pisica, pentru că despre ea vorbim, și n-a mai vrut să plece. “Acum este pe mâini bune”, a spus noul stăpân.

Ali Cakas este ciclistul echipei naționale turce de mountain bike și a mers în Gaziantep să dea o mână de ajutor, după cutremurele devastatoare din Turcia. Scopul lui a fost să ajute salvatorii dar și supraviețuitorii, prinși sub ruine. Tânărul sportiv a avut parte și de o minune: și-a găsit un prieten pe viață!

Ali Cakas a salvat și supraviețuitori, oameni prinși sub dărâmături în Turcia, dar și animale aflate în suferință. Printre ele, și pisica albă cu câteva pete negre, devenită celebră. Povestea lor a făcut înconjurul lumii, pentru că minunata felină nu a mai vrut să plece sub nici o formă de lângă salvatorul ei. S-a așezat pe umerii lui și a simțit că vrea să rămână toată viața lângă el.

Imaginile emoționante cu cei doi au devenit virale pe internet, unde milioane de oameni au apreciat gestul făcut de sportiv. Și pentru că pisica s-a atașat mult de salvatorul ei, Ali a adoptat-o. A luat-o acasă, a îngrijit-o și i-a pus și un nume: Enkaz.

Cei doi au și astăzi o relație strânsă, așa cum se poate observa în imaginile emoționante postate de salvator pe rețelele de socializare. Tânărul a verificat dacă pisica are stăpân sau nu, însă nu a găsit dovezi în acest sens. Așa că a decis să îl adopte, luându-l cu el acasă, în orașul Mardin, scrie media.

Acum este pe mâini bune – a scris el într-o postare publicată miercuri – aceasta este loialitatea. Ce grație și ce educație”, este unul dintre mesajele postate de Ali, pe internet. Având în vedere interesul mare pe care povestea l-a stârnit în mediul online, tânărul i-a făcut un profil de Instagram, felinei, care a depășit deja numărul de 20.000 de urmăritori.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img