Saturday, June 3, 2023

O nouă rută de la Aeroportul Iași către Berlin

Recomandare:

Wizz Air a inaugurat luni, 27 martie 2023, o nouă rută de la Aeroportul Iași către Berlin.

O veste bună. Iași Aeroport anunță inaugurarea rutei permanente Iași - Berlin, operată de compania Wizz Air, având două frecvențe săptămânale - lunea și vinerea.

Noua rută le va oferi călătorilor români ocazia de a explora o nouă destinație, în conformitate cu ambiția companiei aeriene de a oferi pasagerilor săi cea mai bună experiență de călătorie, cu opțiuni de zbor la prețuri accesibile.

Biletele pot fi cumpărate acum online și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Berlinul este acum mai aproape

Începând de luni, capitala Germaniei se apropie mai mult ca niciodată de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași.

Orașul Berlin ne surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului.

Berlinul este un oraș care nu doarme, cu o viață de noapte animată și o istorie bogată. Spațiile în aer liber sunt minunate, iar orașul este numai bun de explorat. Este accesibil chiar și mergând pe jos, perfect pentru a face o plimbare într-o zi însorită!

Arta stradală și graffitiul fac orice vizită puțin mai colorată și mai creativă. De la vestigiile renumite ale Zidului Berlinului până la catedrale, statui și memoriale remarcabile, sunt multe la care să te gândești și pe care să le descoperi în timp ce te plimbi pe străzile orașului.

Cu această nouă destinație, Wizz Air zboară de pe Aeroportul Iași în 14 țări, extinzându-și conexiunea către 25 de destinații și rute operate, potrivit reprezentanților Iași Aeroport.

Opinii avizate

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, în contextul dat a spus: „Suntem încântați să inaugurăm o nouă rută care leagă pasagerii între România și Germania. Cu o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, țara oferă ceva pentru fiecare tip de călător. Aceste rute reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților noștri din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de zbor. Vom continua să inovăm și să ducem mai departe tradiția zborurilor low-cost, sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, și sperăm să ne vedem în curând pe zborurile noastre Wizz Air.”
Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iași, a declarat: „Astăzi am lansat noile zboruri Wizz Air fără escală, de la Iași la Berlin, destinație mult așteptată de pasagerii noștri. De astăzi, orașul Iași este conectat cu capitala Germaniei, cea mai dezvoltată economie din Europa și un centru major pentru cultură și educație, iar din acest punct de vedere, noua rută nu poate decât să ne aducă beneficii. Despre permanentizarea rutei Iași – Berlin am purtat discuții încă de anul trecut și mă bucur că azi avem aceste rezultate. Din Iași în Germania sunt curse spre Dortmund și Memmingen, dar Berlinul face parte din strategia noastră de dezvoltare. Sunt convins că ieșenii, și nu numai, vor profita de această oportunitate, iar noua ruta va fi un succes. Vreau să mulțumesc partenerului nostru Wizz Air pentru deschidere și susținerea dezvoltării Aeroportului Iași, cel mai important aeroport din regiunea Moldovei”.
La rândul său, Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, a subliniat: „Aeroportul Iași se află în cea mai bună etapă de dezvoltare a sa. Traficul de pasageri în continuă creștere, diversificarea destinațiilor de călătorie, în paralel cu extinderea și modernizarea aeroportului prin construirea noului terminal T4 sunt indicatori clari ai evoluției fără precedent a Iași Airport. Perioada de după pandemie a însemnat practic reinventarea aeroportului, iar cu o nouă viziune și o strategie concretă am reușit să înregistrăm cele mai bune rezultate din istoria aerogării. Noua rută Iași – Berlin pe care Wizz Air o introduce vine ca o confirmare a faptului că suntem un partener de încredere pentru operatorii aerieni și consolidează deschiderea Iașului față de Europa, prin conexiunea cu cele mai importante capitale europene. Felicit Wizz Air pentru alegerea de a lansa zborul Iași – Berlin. Sunt sigur că această cursă va fi de interes pentru călători și va completa perfect harta destinațiilor de pe Aeroportul Iași”.
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img