Iată o mâncare sănătoasă pe care le putem face în cel mult 20 de minute. Supa de fasole albă, în 15 minute.
Această rețetă de supă rapidă se face în doar 15 minute, datorită produselor de confort, cum ar fi ceapa verde, tocată, potrivită pentru acest sezon.
Pe lângă faptul că este sănătoasă, ea este și de post, dacă folosim exclusiv legume.

Ingrediente
Este nevoie de următoarele ingrediente principale: o mână de fasole boabe, dovlecei felii, o roșie, ceapă verde, ulei de măsline.
Mod de preparare
Se încălzește uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Adăugați dovleceii felii și ceapa; gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Condimente
Adăugați pudra de usturoi, chimenul, cimbrul, paprika afumată, sarea și piperul; gătiți, amestecând, până când se fragmentează, aproximativ 30 de secunde.
Pentru culoare este important bulionul/sucul de la roșie, varză kale, dacă doriți și fasolea.
Se acoperă și ulterior se lasă la fiert. Descoperiți, reduceți focul pentru a menține un fiert mic și gătiți până când varza este fragedă, 5-7 minute.
Informații nutriționale: Dimensiune porție: 1 ½ cești. Per porție: 293 calorii; grăsimi 16g; colesterol 23mg; sodiu 605mg; carbohidrați 26g; fibre alimentare 6g; proteine 15g; zaharuri 4g; echivalenți niacină 5mg; grăsimi saturate 4g.
Supa poate fi o creație după propriul gust. Așa că legumele vor fi adăugate după dorință. Creați-vă propria supă, nu exitați!