Sunday, May 28, 2023

O grecoaică a fost arestată după ce a făcut scandal în avion

Recomandare:

Poliția din Grecia a arestat o femeie după ce și-a aprins o țigară în interiorul unui zbor Ryanair de la Londra la Salonic.

Polițiștii din Grecia au arestat o pasageră care călătorea de la Londra după ce a fost surprinsă fumând în interiorul avionului.

Potrivit rapoartelor locale, doamna recalcitrantă, care este cetățean grec, și-a aprins o țigară în toaleta avionului.

Însoțitorii de zbor au observat fumul din jurul toaletei și au prins-o pe pasageră.

Ea a fost ulterior arestată de poliție, după ce avionul a aterizat pe aeroportul din Salonic Makedonia.

Într-o declarație a oficialilor poliției aeroportuare, citată de Millet News, se arată: “Tânăra ar fi ignorat ordinele pilotului și a fost acuzată de nerespectarea ordinelor și de interferență periculoasă cu traficul aerian”

“Când avionul a aterizat pe Aeroportul de Stat din Salonic, ofițerii au încătușat-o imediat”, a adăugat acesta.

Autoritățile nu au precizat deocamdată, oficial, numele pasagerului.

Despre Salonic

Salonic sau Thessaloniki, denumit și Selânik, Salonika sau Salonica, este al doilea oraș ca mărime din Grecia și principalul oraș din regiunea greacă Macedonia.

Salonic are o populație de aproximativ 800.764 locuitori incluzând suburbiile, fiind, astfel, cel mai mare din nordul țării. Este un oraș universitar.

A fost capitala unuia dintre cele patru districte romane ale Macedoniei. Legenda modernă spune că a fost numit după Thessalonica, soția lui Cassandru și sora lui Alexandru cel Mare, care a fondat orașul. Ea a fost numită astfel de tatăl ei, Filip, pentru că a auzit pentru prima dată de nașterea ei după ce a înfrânt (nike) Tesalia.

În cea de-a doua călătorie misionară, potrivit unui site informativ, Pavel a predicat în principala sinagogă a evreilor din acea parte a Macedoniei și a pus bazele unei biserici. Opoziția evreilor l-a făcut să plece din oraș spre Veria (Berroia).

Monumentele paleocreștine și bizantine din Salonic au fost înscrise, în anul 1988, pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. În 1997, Salonicul a fost Capitală Europeană a Culturii.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img