Saturday, June 3, 2023

O femeie a murit așteptând să i se repare aerul condiționat

Recomandare:

Când aparatul de aer condiționat s-a defectat în luna august anul trecut, Virginia DeSapio a solicitat reparații de la compania de garanție pentru locuințe.

În zilele următoare, compania a amânat mai multe programări, printre care și DeSapio. Femeia, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită ulterior moartă în locuința sa din Nevada.

Firma a ignorat cererea de reparații

Săptămâna trecută, nepoții lui DeSapio au intentat un proces de ”moarte ilicită” la Clark County District Court împotriva Fidelity National Home Warranty Co. Ei susțin că firma a ignorat cererea de reparații de urgență a lui DeSapio, care ”a murit din cauza stresului termic fatal”.

"Pur și simplu a rămas fără răspuns, că, știți, "Oops, a murit, nu-i mare lucru"", a declarat avocatul familiei, Christian Morris, pentru The Washington Post. "Pur și simplu se ascunde sub preș ceea ce i s-a întâmplat".

Fidelity National Home Warranty nu a răspuns la solicitările de comentarii.

DeSapio a plătit Fidelity National 635 de dolari pe an pentru servicii, inclusiv reparații de încălzire și aer condiționat, la locuința sa din Henderson, Nevada, SUA, se susține în proces.

Temperaturile au depășit 100 de grade

Locuind în Nevada de mai bine de 20 de ani, era cunoscută pentru că făcea ceai cu gheață delicios și își saluta vecinii la plimbare cu animalele de companie, au declarat nepoții ei într-un comunicat.

După ce DeSapio a solicitat reparații pentru aparatul său de aer condiționat exterior pe 11 august, Fidelity National a programat o întâlnire pentru a doua zi, pe care ulterior a amânat-o, susține procesul. Aceasta a amânat o altă programare fixată anterior pentru 15 august, potrivit instanței de judecată.

În august, temperaturile din Las Vegas au depășit 100 de grade, iar casa a ajuns la aproximativ 120 de grade în interior, se arată în proces. Pe baza vremii și a vârstei lui DeSapio, procesul susține că reparațiile ar fi trebuit să înceapă în termen de 24 de ore de la solicitarea ei, din cauza unei clauze din contract.

A doua zi, Fidelity National i-a spus lui DeSapio că întârzierile s-au datorat “cercetărilor tehnice privind prețurile” și că va face reparațiile până pe 22 august, potrivit procesului.

Dar pe 22 august, DeSapio nu răspundea la apelurile lui Kelley, a declarat Morris, așa că Kelley a rugat un vecin să verifice ce face. Vecinul a găsit-o pe DeSapio moartă în casa ei ca urmare a stresului provocat de căldură, potrivit lui Morris și procesului. Și câinele ei, Jesse, a murit, de asemenea, mai târziu, tot din cauza stresului termic.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img