Tuesday, June 6, 2023

O femeie a fost mutilată în mod tragic de un aligator

Recomandare:

O femeie în vârstă de 85 de ani își plimba câinele în comunitatea Spanish Lakes Fairways din Fort Pierce, Florida, luni, când un aligator a urmărit și s-a năpustit asupra câinelui. Gloria Serge l-a apărat pe Trooper, dar a fost la rândul ei târâtă până la moarte.

Un vecin a sunat la 112, dar era prea târziu. Carole Thomas, în vârstă de 76 de ani, a declarat că a vorbit cu serviciile de urgență în timp ce o vedea pe Gloria în lac cu reptila.

Comisia de conservare a peștilor și a vieții sălbatice din Florida (FWC) a declarat după tragedie:

"Probabilitatea ca un rezident din Florida să fie rănit grav în timpul unui incident neprovocat cu aligatori în Florida este de aproximativ doar una la 3,1 milioane”.

Există o medie de opt mușcături neprovocate de aligator pe an în ultimii 10 ani în Florida, potrivit site-ului FWC.

"Rănile grave provocate de aligatori sunt rare în Florida", a precizat FWC.
"FWC acordă cea mai mare prioritate siguranței publice și administrează un program de stat privind aligatorii deranjanți (SNAP) pentru a răspunde plângerilor privind anumiți aligatori despre care se crede că reprezintă o amenințare pentru oameni, animale de companie sau proprietăți."

“Atunci când cineva îngrijorat de un aligator sună la linia telefonică directă pentru aligatori deranjanți, vom trimite unul dintre vânătorii de aligatori deranjanți contractați de noi pentru a rezolva situația.”

Aligatorul era cunoscut în comunitate și fusese poreclit Henry. Victima, Trooper a supraviețuit atacului. Aligatorul a fost capturat și eutanasiat.

Despre aligator. Ca definiție, acesta este gen de crocodili cu botul lat, care trăiește în fluviile Americii (Alligator mississippiensis) sau ale Chinei (Alligator sinensis), a căror piele este folosită în marochinărie.

Aligatorii (Alligator) sunt un gen de reptile din familia Alligatoridae, ordinul Crocodilia. În prezent există două specii extante de aligatori: aligatorul american (Alligator mississippiensis) și aligatorul chinez (Alligator sinensis). În plus, mai multe specii dispărute de aligator sunt cunoscute din rămășițele de fosile. Aligatorii au apărut pentru prima oară în timpul epocii oligocene cu aproximativ 37 de milioane de ani în urmă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img