Sunday, May 28, 2023

Noul tren cu vagon de dormit Barcelona – Amsterdam va fi lansat în primăvara anului 2025

Recomandare:

Mai este ceva timp până în 2025, dar rezultatul contează.

Lansarea noului proiect a fost confirmată de compania feroviară European Sleeper. Compania a confirmat în aceste zile că: “European Sleeper este foarte mândră să facă parte din această ambiție a Comisiei Europene.”

“Pentru noua companie feroviară olandezo-belgiană, trenul spre Barcelona va fi a doua rută după introducerea trenului de noapte Bruxelles – Amsterdam – Berlin în mai 2023.”

“Trenul de noapte Amsterdam – Barcelona va îmbunătăți puternic calitatea conexiunilor feroviare nord-sud ale Europei. Cu atât mai mult cu cât se călătorește eficient în timp ce se doarme în trenul de noapte, iar distanțele sunt reduse la doar o noapte distanță.”

Reprezeinanții European Sleeper aju precizat: “Pe drumul dintre Amsterdam și Barcelona, European Sleeper intenționează să facă escale la Rotterdam, Anvers, Bruxelles și Lille (conexiune de la Londra) seara și la Avignon, Montpellier, Perpignan, Figueras și Girona dimineața.

“European Sleeper își propune să înceapă noul tren de noapte între Amsterdam și Barcelona în perioada primăverii anului 2025.”

“Ca un prim pas, Comisia Europeană va invita toți solicitanții să discute în detaliu proiectele pilot, să convină asupra unor potențiale modalități de sprijinire a acestora și să detalieze în continuare planificarea”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img