Tuesday, June 6, 2023

Noul iPhone va putea încărca wireless un alt telefon

Recomandare:

Se spune că Apple lucrează la un nou iPhone care va permite telefoanelor să se încarce între ele fără fir.

Compania de telefonie mobilă ar fi lucrat la această tehnologie de ani de zile și, potrivit site-ului de tehnologie 9to5mac, sâmbătă, 11 februarie, ar fi trebuit să fie inclusă în ultima rundă de telefoane lansate.

Deși iPhone 14 nu a venit cu această tehnologie, surse anonime au declarat pentru 9to5mac că dezvoltatorii acesteia “speră să o prezinte în viitorul iPhone” și că va fi o tehnologie de încărcare wireless inversă “mai avansată” decât cea planificată anterior.

Se înțelege că instalația de încărcare folosește o “închidere fără fir” care a fost reținută în timp ce compania lucrează pentru a rezolva probleme precum căldura, viteza de încărcare și eficiența.

Între timp, compania a lansat versiuni avansate ale bateriilor sale, inclusiv MagSafe Battery Pack, care este un sistem de încărcare fără fir care permite încărcarea unui iPhone cu un alt accesoriu activat cu încărcare fără fir Gi, cum ar fi AirPods.

Se spune că tehnologia aparține Apple, astfel încât este puțin probabil să fie văzută în curând pe alte telefoane, însă acest lucru depinde în mare măsură de faptul dacă a reușit să își lanseze noul iPhone cu posibilitatea de a încărca un alt telefon fără fir. Dacă va eșua din nou, unii cred că firma va renunța la idee.

Despre iPhone

iPhone este o linie de telefoane inteligente produse de Apple Inc. care utilizează sistemul de operare mobil iOS, creat de Apple.

Prima generație de iPhone a fost anunțată de către Steve Jobs, pe atunci CEO al Apple, la 9 ianuarie 2007. De atunci, Apple a lansat anual noi modele de iPhone și actualizări ale iOS. La 1 noiembrie 2018, au fost vândute peste 2,2 miliarde de iPhone-uri.

Începând cu 2022, iPhone-ul reprezintă 15,6% din cota de piață globală a smartphone-urilor.

iPhone a fost primul telefon mobil cu tehnologie multi-touch. De la lansarea iPhone, acesta a căpătat dimensiuni mai mari ale ecranului, înregistrare video, rezistență la apă și multe funcții de accesibilitate.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img