Saturday, June 3, 2023

Noi oportunități de job pentru viitorii ingineri, la Iași. Exclusiv

Autor: Anca Cristina Dogaru

Recomandare:

Iată că au apărut noi oportunități de job pentru viitorii ingineri.

Tot mai multe companii vor să asigure tinerilor ingineri oportunitatea de a pune în practică toate cunoștintele dobândite în timpul studiilor.

Pentru promovarea ofertelor, cele mai multe companii preferă participarea la târgurile de carieră unde pot interacționa ușor cu publicul țintă .

Târgul de cariere: aprilie

Târgul de cariere din Iași se va desfașura în perioada 7-8 aprilie la Palas Mall, între orele 10-18. Aici vor participa angajatori de renume precum: Grenzebach, HCLTech, Modular, Continental, dar și multe alte intreprinderi.

O prezentare inedită: martie

O altă oportunitate este oferită de cei de la Serviciul de Informații Externe care organizează la 31 martie 2023, începand cu ora 14,o prezentare a carierelor  oferite de instituție.

Aceștia tind să caute noi talente ce au inclinații în domenii precum – cyber intelligence, comunicații, electronică, criptografie, IT, managementul rețelelor și baze de date, programare, securitate fizică și a datelor.

De aceste oportunități pot beneficia studenții din ultimul an de licență, înscriși la un program de master sau doctorat, fiind curioși să afle mai multe detalii despre activitățile pe care le pot desfășura în cadrul Serviciului de Informații Externe.

Această întâlnire va fi posibilă cu susținerea Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași, cea care pune la dispoziție Amfiteatrul său, în sprijinul prezentării inedite menționate anterior.

Motivație și perspective

Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași dorește să își susțină studenții prin acordarea sprijinului în viitoarele cariere, punându-le la dispoziție frecvent întâlniri cu potențialii angajatori din toată țara .

Aceasta tactică este aplicată de majoritatea universitatilor din România, fiind o idee apreciată în rândul studenților .

Iar tinerii studenți sunt cei care beneficiază inclusiv de programe de internship care sunt remunerate, totodata acumulând și experiență la modul practic. Anual sunt publicate sute de internship-uri pentru candidații fără experiență , la care poate aplica orice cu încredere.

Cu atatea oportunitati la inceput de drum este imposibil a nu a-ti găsi propriul drum și nu a practica în domeniul pentru care ai studiat și vrei să faci performanță în viitor .

Oportunitati sunt, voință să fie !

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img