Sunday, May 28, 2023

Noi legături feroviare între sudul Țării Galilor și Anglia

Recomandare:

Și la ei este la fel. Mai întâi se face un studiu. Poate că diferența este timpul.

Studiul, care beneficiază de o finanțare de 2,7 milioane de lire sterline din partea guvernului britanic, va analiza opțiunile pentru noi gări și servicii feroviare pe linia principală din sudul Țării Galilor.

Acest proiect se va concentra pe decongestionarea traficului pe M4, un element vital de legătură între sudul Țării Galilor și restul Regatului Unit.

Ministrul britanic al transporturilor, Richard Holden, a confirmat: “Asigurarea unor legături de transport mai bune este o parte vitală a modului în care transformăm oportunitățile pentru oamenii din întreaga Marii Britanii.”

“De aceea sunt atât de încântat că, în colaborare cu guvernul galez, demarăm lucrări aprofundate pentru a stimula conectivitatea și a stimula creșterea economică.”

Secretarul de stat pentru Țara Galilor, David TC Davies, a declarat, în acest context, citat de presa externă: “Bunele conexiuni de transport între sudul Țării Galilor și vestul Angliei sunt esențiale pentru economia Țării Galilor, permițând întreprinderilor să se dezvolte și să prospere și facilitând oamenilor să călătorească mai ușor la serviciu și în timpul liber.”

Despre transportul din UK

Transportul în Regatul Unit este facilitat de rețele rutiere, aeriene, feroviare și de apă. O rețea rutieră radială totalizează 46.904 km (29.145 mile) de drumuri principale, 3.497 km (2.173 mile) de autostrăzi și 344.000 km (213.750 mile) de drumuri asfaltate. Rețeaua feroviară națională de 10.072 de mile de traseu (16.116 km) în Marea Britanie și 189 de mile de traseu (303 km de traseu) în Irlanda de Nord transportă zilnic peste 18.000 de trenuri de pasageri și 1.000 de trenuri de marfă. Există rețele feroviare urbane în Belfast, Birmingham, Cardiff, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, Londra, Manchester și Newcastle.

Există numeroase aeroporturi regionale și internaționale, aeroportul Heathrow din Londra fiind unul dintre primele zece cele mai aglomerate din lume[1] Marea Britanie are, de asemenea, o rețea de porturi care au primit peste 486 de milioane de tone de mărfuri în 2019.

Transportul este cea mai mare sursă de emisii de gaze cu efect de seră de către Regatul Unit.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img