Saturday, June 3, 2023

Un muzeu s-a închis azi din cauza condițiilor meteo. 3 copaci au căzut în apropierea instituției. Foto

Recomandare:

Un anunț de ultimă oră atestă că Muzeul ASTRA s-a închis din cauza condițiilor meteo. Trei copaci au căzut în apropierea instituției.

Muzeul ASTRA va fi închis astăzi, 4 aprilie 2023, pentru mai multă siguranță. 

Din cauza condițiilor meteo și a ninsorii din ultimele ore, un număr de trei copaci au căzut pe aleile din muzeu.

Nu au fost înregistrate pagube, nu a fost afectat nici un monument, om sau obiect de patrimoniu, însă reprezentanții instituției doresc să elimine orice potențial risc de producere a unor evenimente nedorite.

,,Pentru noi siguranța actului cultural este cea mai importantă! Când spun acest lucru mă refer atât la angajații Muzeului ASTRA, cât și la vizitatorii care ne trec pragul în fiecare zi sau patrimoniul cultural expus aici. Copacii care au căzut vor fi tăiați și degajați de către lucrătorii Serviciului Administrativ din muzeu, iar intervenția se va desfășura cu maximă atenție și prudență. Există, însă pericolul ca și alți copaci să cadă, din cauza zăpezii. De aceea am decis să închidem Muzeul ASTRA până când situația va reveni la normal și sperăm ca vizitatorii noștri să fie înțelegători.”, a declarat Ciprian Ștefan, manager Muzeul ASTRA.

Informațiile și imaginile care însoțesc textul au fost transmise redacției noastre de către PR Muzeu Astra. Imediat ce vream va fi bună, cu siguranță, muzeul își va deschide larg porțile pentru iubitorii de artă și cultură.

Vom reveni ulterior cu detalii despre programul Muzeului ASTRA.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img