Sunday, May 28, 2023

Mogul media: “Ar fi bine să fie ultima”, după ce a anunțat a cincea căsătorie la 92 de ani

Recomandare:

Mogulul media Rupert Murdoch a spus: “Ar fi bine să fie ultima”, după ce și-a anunțat a cincea căsătorie la 92 de ani.

Magnatul media Rupert Murdoch se va căsători cu Ann Lesley Smith la sfârșitul verii.

Rupert Murdoch a anunțat că se va căsători cu Ann Lesley Smith, în timpul unei declarații recente, după ce anterior se anunșțase că fericitul cuplu s-a logodit.

În vârstă de 92 de ani a cerut-o în căsătorie pe Smith în timpul festivităților de St Partick´s Day din New York și i-a dăruit viitoarei sale soții un inel de logodnă solitar cu diamant tăiat Asscher.

Murdoch a făcut anunțul logodnei sale în New York Post, care este deținut de mogulul media și a declarat:

"Am fost foarte nervos. Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc - dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit".
"Ea și soțul ei dețineau, de asemenea, o podgorie și fuseseră în afaceri cu vinuri. Anul trecut, când au fost 200 de persoane la podgoria mea, am întâlnit-o și am vorbit puțin. Două săptămâni mai târziu am sunat-o”.
Smith, care este un fost capelan al poliției din San Francisco, a declarat că "Pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am cunoscut în septembrie anul trecut. Eu sunt văduvă de 14 ani".

Femeia de 66 de ani a ținut să povestească:

"Ca și Rupert, soțul meu a fost om de afaceri. A lucrat pentru ziare locale, a dezvoltat posturi de radio și televiziune și a ajutat la promovarea Univision. Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri”.
"În perspectivă, nu este primul meu rodeo. Să te apropii de 70 de ani înseamnă să fii în ultima jumătate. Am așteptat momentul potrivit. Prietenii sunt fericiți pentru mine. Amândoi așteptăm cu nerăbdare să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună", a continuat ea.

Optimismul este bun și ajută întotdeauna, mai ales la prelungirea vieții.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img