Sunday, May 28, 2023

Miracole. După 25 de zile de la cutremurul devastator din Turcia, un câine și cinci oi, salvați de sub ruine. Foto și video

Recomandare:

Din seria incredibil dar adevărat. La exact 25 de zile de la cutremurele majore din 6 februarie 2023, un câine a fost găsit în viață sub dărâmăturile din Antakya, Turcia. Nu a fost singurul pentru că și în Gaziantep, cinci oi au fost salvate după ce au rămas blocate timp de 25 de zile sub ruinele clădirilor prăbușite.

Imaginile fac înconjurul lumii cu ajutorul rețelelor de socializare. Informațiile distribuite în online sunt cele care urmează, în continuare.

Un câine a fost salvat pe 2 martie 2023, la 25 de zile după ce două cutremure majore au lovit regiunea de sud-est a Turciei.

Miracolul s-a petrecut în districtul Antakya din provincia sudică Hatay, potrivit Agenției de stat Anadolu.

Presa a relatat, la rândul ei, că în timp ce echipele Autorității pentru dezastre și situații de urgență (AFAD) începuseră lucrările de îndepărtare a molozului de la una dintre clădirile prăbușite, au auzit un zgomot.

În urma operațiunii de salvare, echipele au reuşit să ajungă la un câine din rasa terrier. Câinele a reușit să rămână în viață în toate aceste zile datorită faptului că avea mâncare în zona în care era blocat.

Ulterior, câinele a fost trimis la o clinică veterinară pentru un control. În timpul eforturilor de căutare, echipele AFAD au găsit și cadavrul unei persoane despre care se crede că ar fi proprietarul câinelui. Iar în localitatea Gaziantep, cinci oi au fost salvate după ce au rămas blocate tot 25 de zile sub dărâmături.

Miracolele există și cazurile de mai sus sunt un exemplu concludent în acest sens.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img