Saturday, June 3, 2023

Ministrul Transporturilor din Grecia demisionează în urma dezastrului feroviar din țara sa

Recomandare:

Până la această oră nu este clar cu ce viteză circulau cele două trenuri când s-au ciocnit în noaptea de marți spre miercuri.

Ministrul Transporturilor din Grecia și-a prezentat demisia în urma tragicului dezastru feroviar care a avut loc în centrul Greciei în cursul nopții.

Dezastrul a provocat moartea a cel puțin 36 de persoane și rănirea a numeroase persoane.

Continuă căutările în epava primelor două vagoane, la care participă 150 de pompieri, care folosesc 17 vehicule și patru macarale. Patruzeci de ambulanțe se află la fața locului.

În urma tragediei și a demisiei sale, Kostas Kramanlis, a declarat că a simțit că este de “datoria” sa să demisioneze “ca un semn elementar de respect pentru memoria oamenilor care au murit în mod atât de nedrept”.

După ce a fost dată publicității vestea, oamenii s-au grăbit să se manifeste pe rețelele de socializare. Unul dintre ei a postat un tweet în care spunea: “Toată țara și întreaga lume așteptau această demisie! Nu uitați, demisia este, de asemenea, un serviciu”.

Un altul a scris pe Twitter: “Două trenuri se ciocnesc în Grecia 32 de morți 85 de răniți. Trei zile de doliu național sunt declarate în Grecia după accidentul feroviar, iar ministrul Transporturilor, Kostas Karamanlis, demisionează. Ce naiba! Demisie? Ce vină a avut ministrul, își conducea trenul”.

La ora închiderii ediției, mesajele curg în continuare în mediul online.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img