Sunday, May 28, 2023

Milioane de oameni vor auzi alarma, în timp ce Marea Britanie testează un sistem de alertă pentru ”armaghedon”

Recomandare:

Guvernul britanic va testa mesajele de alertă pentru telefoanele mobile, în timp ce vor începe testele pentru sistemele de alertă pentru ”armaghedon”.

Guvernul din Marea Britanie va începe testele pentru sistemul de alertă pentru armaghedon, prin intermediul căruia oamenii din întreaga țară vor primi avertismente.

Milioane de oameni vor primi o alarmă puternică pe telefoanele lor mobile, deoarece testele pentru acest sistem sunt programate să înceapă în următoarele săptămâni, potrivit Mirror.

Guvernul lui Rishi Sunak a fost îndemnat și de Partidul Laburist, care i-a cerut să înceapă lucrările la “sistemul mult întârziat”, menit să avertizeze populația în caz de pericol pentru viața din apropiere.

Procesul a fost “așteptat de mult timp de guvernul conservator, care a fost dezordonat în pregătirea pentru situații de urgență, lăsând în urma sa o dâră de promisiuni încălcate”, a declarat Fleur Anderson, ministrul de finanțe din umbră al Partidului Laburist.

Anderson a ținut să precizeze: "În timp ce Marea Britanie se confruntă cu amenințări globale din ce în ce mai mari, nu în ultimul rând din partea Rusiei lui Putin, această saga s-a prelungit mult prea mult și a lăsat țara noastră mult în urmă în ceea ce privește menținerea siguranței publicului".
"În timp ce conservatorii au fost prinși dormind la volan, laburiștii au un plan pentru o Mare Britanie mai rezistentă pentru a se asigura că guvernul este în alertă la amenințările cu care se confruntă țara noastră", a declarat ea.

Planurile de lansare a sistemului au fost promise de guvernul britanic încă din 2013.

La începutul anului trecut, oficialii guvernamentali au declarat că vor lansa sistemul în octombrie.

Promisiunile au fost apoi făcute din nou în Cadrul național de reziliență al guvernului, care a fost publicat în decembrie și care susținea că sistemul va fi lansat la începutul anului 2023, însă la Reading au fost făcute doar teste locale.

Android și iPhone ar fi început să sune sirenele timp de zece secunde în 2021, în momentul în care au fost efectuate testele, utilizatorii primind un mesaj care preciza că este vorba doar de un test.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img