Wednesday, May 31, 2023

Miliardarul american Thomas H. Lee a fost găsit mort prin împușcare în biroul său

Recomandare:

Thomas H. Lee, finanțistul și investitorul miliardar american găsit mort în biroul său din New York, în urma unei răni autoprovocate prin împușcare.

Thomas H. Lee, finanțatorul și investitorul miliardar american, a fost găsit mort în această dimineață, joi, 23 februarie. Potrivit unor surse din cadrul poliției, acesta a murit din cauza unei răni autoprovocate prin împușcare în biroul său din cartierul Manhattan din New York.

Sursele au declarat pentru New York Post că ofițerii NYPD au răspuns în jurul orei 11:10 la un apel 991 de la o adresă de pe 767 Fifth Avenue.

Birourile Thomas H. Lee Capital, LLC, se află la etajul șase al clădirii General Motors Building, cu 50 de etaje, din Grand Army Plaza, la colțul de sud-est al Central Park.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani ar fi fost declarat mort la fața locului de către paramedici. Cauza oficială a morții omului de afaceri decedat va fi stabilită în urma examinării post-mortem, a cadavrului.

Ce se știe despre omul de afaceri și miliardarul Thomas H. Lee

Ceea ce este acum cunoscut în mod obișnuit sub numele de “leveraged buyout” a fost creditat pe scară largă ca fiind ideea lui Thomas H. Lee. Aceasta implică achiziționarea unei companii folosind bani împrumutați în schimbul afacerii care este cumpărată.

În 1992, Lee a cumpărat Snapple, iar doi ani mai târziu a vândut-o pentru 1,7 miliarde de dolari. În acest proces, pionierul capitalului privat și-a recuperat de 32 de ori investiția.

Nu a avut întotdeauna atât de mult succes în aventurile sale. În 1999, a condus o tranzacție pentru a cumpăra ceea ce avea să devină ulterior cunoscut sub numele de Vertis Communications.

La acea vreme, era a cincea cea mai mare companie de tipărire din America de Nord. Până în 2006, afacerea scăzuse pe locul nouă, deoarece nu reușea să țină pasul cu concurenții săi, iar în 2008, a ajuns să declare falimentul.

Lee a înființat Lee Equity Partners în 2005, după ce s-a despărțit de partenerii săi de afaceri din cadrul Thomas H. Lee Partners, scrie presa externă.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img