Wednesday, May 31, 2023

Membrul fondator al trio rap De La Soul s-a stins din viață la numai 54 de ani

Recomandare:

Membrul fondator al legendarului trio rap De La Soul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Omagiile curg neîncetat în mediul online.

Trugoy the Dove, unul dintre membrii fondatori ai emblematicului trio rap De La Soul, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani.

David Jolicoeur, unul dintre cei trei membri fondatori ai legendarului trio rap De La Soul, a încetat din viață în această duminică, 12 februarie. Potrivit publicației de știri despre celebrități TMZ, Trugoy the Dove a murit la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Maryland.

Se crede că decesul său a fost rezultatul unor cauze naturale, deși se menționează, potrivit unor surse apropiate, că vedeta s-a luptat și cu o boală nedezvăluită.

De La Soul nu a dat nicio declarație oficială pe niciunul dintre profilurile sale de socializare. Cei doi membri rămași în trupa de succes iconică – Kelvin Mercer (Posdnuos) și Vincent Mason (Maseo) – au păstrat, de asemenea, tăcerea.

De La Soul a fost formată în 1987 și a continuat să lanseze trei albume de mare succes în anii 1990 – două au fost certificate cu platină, iar celălalt cu aur.

Catalogul său de hituri include unele dintre cele mai cunoscute melodii rap din toate timpurile.

Printre aceste melodii se numără “Me, Myself and I”, care a avut un succes imens, precum și “The Magic Number”, “Ego Trippin (Part 2)”, “Eye Know”, “I Am I Be”, “Ring Ring Ring Ring”, “Ghetto Thang”, “Say No Go”, “Stakes Is High”, “All Good”, “Buddy”, “Oooh” și “Breakadawn”. Colaborarea lor cu Gorillaz în 2016 a dus la o nominalizare la Grammy pentru ”Feel Good Inc.”.

Cheo Hodari Coker, producătorul executiv al serialului de televiziune Luke Cage, a scris pe Twitter: “Nu înțelegeți ce înseamnă De La Soul pentru mine. Existența lor mi-a spus mie, un tocilar negru din Connecticut, că da, hip-hop-ul îți aparține și ție, iar Trugoy a fost echilibrul, McCartney pentru Pos Lennon, Keith pentru Mick al lui. Este o pierdere uriașă”.

Jolicoeur s-a născut în Brooklyn și a crescut în Long Island, unde i-a întâlnit pe Vincent Mason (Pasemaster Mase) și Kelvin Mercer (Posdnuos) și cei trei au decis să formeze un grup de rap, fiecare dintre ei luând nume distincte.

Trugoy, a spus Jolicoeur, a fost inversat pentru “iaurt”. Mai recent, el a fost promovat sub numele Dave, scrie presa externă, care îi citează pe apropiații artistului.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img