Thursday, June 1, 2023

Mașina de F1 a lui Schumacher este scoasă la licitație, în timp ce familia își găsește o nouă casă

Recomandare:

Un nou anunț a fost dat luni, 27 martie 2023. Mașina de F1 a lui Schumacher este scoasă la licitație, în timp ce familia își găsește o nouă casă.

Iată despre ce este vorba mai exact. Familia Schumacher ar plănui să se stabilească definitiv în Mallorca.

Vestea a fost anunțată de revista germană Die Bunte, care a relatat că soția lui Schumacher, Corinna, tocmai a finalizat cumpărarea unei proprietăți pe insulă.

Despre noua casă

Proprietatea numită Villa Yasmin este situată în apropiere de Puerto Andratx și ar putea fi în curând casa fostului pilot de Formula 1 și a familiei sale germane.

Vila va fi renovată pentru a răspunde nevoilor medicale ale lui Schumacher, iar familia intenționează să înființeze o fermă în apropiere pentru Corinna și fiica lor, ambele fiind călărețe.

Între timp, casa de licitații RM Sotheby's Auction a scos la vânzare Ferrari F1-2000 Chassis 198 al lui Michael Schumacher în cadrul unei licitații care va fi lansată începând de luni, 3 aprilie.

Istoric

Schumacher a condus mașina în sezonul 2000, când a câștigat campionatul piloților, iar Ferrari a câștigat campionatul constructorilor. Se așteaptă ca mașina de F1 să se vândă pentru peste 9 milioane de euro.

A trecut aproape un deceniu de la accidentul de schi care i-a schimbat viața lui Michael Schumacher în 2013, în urma căruia acesta s-a ales cu răni grave la cap. De atunci și până acum, septuplul campion mondial de Formula 1 a primit tratament medical, iar recuperarea sa a fost ținută în principal în privat, scrie media externă.

Despre marele pilot de Formula 1

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969 și este un fost pilot de curse german care a concurat în Formula 1 pentru Jordan, Benetton, Ferrari și Mercedes. Schumacher are un record comun de șapte titluri de campion mondial al piloților (la egalitate cu Lewis Hamilton) și, în momentul retragerii sale din acest sport, în 2012, deținea recordurile pentru cele mai multe victorii (91), pole position-uri (68) și podiumuri (155), care au fost între timp doborâte de Hamilton, menținând totodată recordul pentru numărul total de tururi rapide (77), printre altele.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img