Saturday, June 3, 2023

Mark Zuckerberg anunță lansarea unui nou serviciu de abonament plătit

Recomandare:

Noul serviciu de abonament plătit “Meta Verified” a fost anunțat de Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a anunțat în această după-amiază, duminică, 19 februarie, că firma sa va lansa săptămâna aceasta noul serviciu de abonament plătit ”Meta Verified”. Acesta va începe în Australia și Noua Zeelandă, urmând ca la scurt timp să fie urmat de alte țări.

Anunț postat pe social media

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, el a scris: “Bună dimineața și anunț de produs nou: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified – un serviciu de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți o insignă albastră, să beneficiați de protecție suplimentară împotriva impersonării conturilor care pretind că sunteți dumneavoastră și să aveți acces direct la asistență pentru clienți”.

“Această nouă caracteristică are ca scop creșterea autenticității și a securității în cadrul serviciilor noastre. Meta Verified începe de la 11,99 dolari/lună pe web sau 14,99 dolari/lună pe iOS. Vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în curând și în alte țări”, a continuat el.

Text postat pe pagina personală de Facebook

”Bună dimineața și anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified – un serviciu de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți o insignă albastră, să beneficiați de protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunt dumneavoastră și să obțineți acces direct la asistență pentru clienți. Această nouă caracteristică are ca scop creșterea autenticității și a securității în toate serviciile noastre. Meta Verified pornește de la 11,99 $ / lună pe web sau 14,99 $ / lună pe iOS. Vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în curând și în alte țări”.

Un alt mesaj de zilele trecute făcea referire la o altă idee. Iată care este aceasta: ”Începem să lansăm canale Instagram – o nouă funcție de chat de difuzare. Încep un canal pentru a distribui știri și actualizări despre toate produsele și tehnologia pe care le construim la Meta. Acesta va fi locul în care voi distribui mai întâi știrile despre produsul Meta. De asemenea, aducem canale pe Messenger și Facebook în lunile următoare”.

Noi, no comments, așteptăm rezultate, bune, pentru toată lumea.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img