Thursday, June 1, 2023

Marea Britanie anunță că nu va intra în recesiune

Recomandare:

Guvernul din Marea Britanie a anunțat că va construi 12 noi “Canary Wharfs” în nordul Angliei, precum și în Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord, în încercarea de a răspândi marile afaceri și în afara Londrei.

Marea Britanie nu va intra în recesiune

Oficiul pentru Responsabilitate Bugetară a prezis o recesiune în noiembrie 2022, iar acum a prognozat că nu va intra țara în recesiune. Și aceasta deoarece se preconizează că economia va crește cu 1,8% în 2024.

În același context, cancelarul brotanic a ținut să precizeze că industria de film și televiziune din Marea Britanie a devenit, acum, cea mai mare din Europa.

Numărul șomerilor mai mic de un milion

Jeremy Hunt revendică victorii pentru o economie conservatoare, spunând că din 2010 Marea Britanie a crescut la fel de repede ca cea a Germaniei și că numărul șomerilor este acum mai mic de 1 milion.

Hunt revendică o victorie în ceea ce privește reducerile de taxe pentru cei mai săraci, cei care câștigă până la 1.000 de lire sterline pe lună nu plătesc acum niciun impozit.

Această schimbare a afectat deja patru milioane de rezidenți britanici, a mai spus el.

Exemple de viață

Timp de 12 luni, taxa pe combustibil înghețată și menținerea reducerii de cinci procente la prețul combustibilului, ceea ce înseamnă o economie de 100 de lire sterline pentru șoferul mediu.

Promisiuni

Guvernul va acorda 4 milioane de lire sterline pentru a se asigura că tarifele pentru contoarele cu plată anticipată vor fi aliniate cu tarifele comparabile de debit direct.

De asemenea, el promite un fond de 63 de milioane de euro pentru a menține centrele de agrement în funcțiune în ciuda creșterii costurilor cu energia.

Ministrul de Finanțe Jeremy Hunt își începe bugetul de primăvară în forță și dă vina pe inflație și pe recentele greve din Marea Britanie.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img