Tuesday, June 6, 2023

Madonna recunoaște, în sfârșit, că și-a făcut operații estetice

Recomandare:

Cunoscuta cântăreață Madonna, în vârstă de 64 de ani, și-a făcut o apariție la Premiile Grammy la începutul acestei luni care a inspirat numeroase comentarii despre trăsăturile sale modificate.

După ani de zile de speculații, ea a recunoscut pe Twitter că și-a făcut o operație estetică și că “umflătura de la operație a scăzut. Lol!”

“A fost o onoare pentru mine să îi prezint pe Kim Petras și Sam Smith la Grammy”, a scris Madonna. “Am vrut să înmânez ultimul premiu, care a fost Albumul anului, dar m-am gândit că este mai important să prezint prima femeie transsexual care cântă la Grammy – un moment care face istorie”.

Fanii și telespectatorii i-au criticat apariția din acea seară. Ea se pregătește pentru turneul său mondial Celebration Tour, care începe în Canada în iulie 2023.

Rămânând fermă în deciziile sale, Madonna a ținut să precizeze:

“Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile creative pe care le-am făcut și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu voi începe. Am fost degradată de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și sunt fericită să fac pe deschizătoarea de drumuri pentru ca toate femeile din spatele meu să aibă o perioadă mai ușoară în anii care vor urma.”

Este mamă a șase copii și are în palmares 28 de nominalizări la premiile Grammy și șapte victorii. Își ia în serios rutina de sănătate și fitness, urmând o dietă macrobiotică și făcând zilnic exerciții de dans.

“Încă o dată, sunt prinsă în bătaia vârstei și a misoginismului”, a adăugat ea.

Despre Madonna

Madonna Louise Ciccone, născută la 16 august 1958, este o cântăreață, compozitoare și actriță americană. Supranumită “Regina muzicii pop”, Madonna s-a remarcat prin reinventarea continuă și versatilitatea sa în producția muzicală, compoziția de cântece și prezentarea vizuală.

Ea a împins limitele expresiei artistice în muzica mainstream, continuând în același timp să mențină controlul asupra fiecărui aspect al carierei sale. Lucrările ei, care încorporează teme sociale, politice, sexuale și religioase, au generat atât controverse, cât și aprecieri din partea criticilor.

O figură culturală proeminentă care a traversat atât secolul XX, cât și secolul XXI, Madonna rămâne una dintre cele mai “bine documentate figuri ale epocii moderne”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img