Saturday, June 3, 2023

Let’s be friends. Programul oficial îi prezintă pe controversații Harry și Meghan la masa regală a încoronării

Recomandare:

Presa externă, marți 18 aprilie 2023, scrie exact așa: Let’s be friends. Adică, exact sub acest deviz, programul oficial elaborat de Casa Regală îi prezintă pe controversații Harry și Meghan la masa încoronării, metaforic vorbind.

Mai exact, programul oficial pentru încoronarea regelui Charles a fost publicat și aici apare o fotografie de familie în care sunt incluși regii controversați, Harry și Meghan.

Deși a fost invitată, Meghan, ducesa de Sussex, a anunțat recent că va rămâne în California alături de copiii ei, în loc să călătorească la încoronarea de la Westminster Abbey din Londra, care va avea loc sâmbătă, 6 mai 2023.

În pofida acestui fapt, într-un gest de reconciliere, Casa Regală a considerat potrivit să includă o fotografie cu familia beligerantă, toți împreună, în programul Încoronării, care a fost pus în vânzare astăzi, scrie The Daily Express, marți, 18 aprilie a.c.

Harry și Meghan au pus capăt unor luni de speculații recente, când au anunțat că Meghan va rămâne acasă cu fiica Lilibet și cu fiul Archie, care va împlini patru ani exact în aceeași zi.

În paginile programului se găsește o fotografie cu întraga familie. De fapt este o imagine realizată în grădinile de la Clarence House, pentru a comemora cea de-a 70-a aniversare a regelui în 2018.

Fotografia îi prezintă pe Harry și Meghan, Charles și Camilla, precum și pe William și Catherine, fericiți și relaxați, împreună cu copiii lor.

Când familia Sussex a luat decizia, casa regală a anunțat:

"Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet'.

Programul oferă câteva detalii despre viitoarea ceremonie. Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, a declarat că, în timpul ceremoniei private de ungere, Charles își va schimba “hainele de statut și onoare“, cu o simplă cămașă albă, lucru la care publicul nu va avea acces.

Încoronarea istorică este plină de "splendoare și pompă", fiind și una de "liniște și simplitate", când, într-un moment sacru. Regele, în acest moment unic, festiv, este uns cu ulei sfânt. 
Arhiepiscopul a adăugat că va fi un "moment privat între un nou rege și Regele Regilor".

Programul suvenir are 84 de pagini și descrie Încoronarea Regelui. Acesta este disponibil începând de astăzi, la prețul de 20 de lire sterline, un procent din vânzări fiind împărțit între două organizații caritabile, Royal Collection Trust și SSAFA, organizație a forțelor armate britanice.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img