Tuesday, June 6, 2023

Kate Bush ar putea primi un premiu muzical de top cu o melodie din 1985. Video

Recomandare:

Este mai mult ca sigur că artista Kate Bush ar putea primi un premiu muzical de top.

Concret, media externă scrie azi că apreciata cântăreață Kate Bush ar putea câștiga un premiu pentru piesa Running Up That Hill.

Hitul care datează din 1985 are acum 38 de ani, dar popularitatea sa a fost reînviată de utilizarea sa în serialul Stanger Things de pe Netflix și ar putea duce acum la un premiu.

Melodia este primul hit din top 10 al lui Kate în SUA, iar în Marea Britanie a ocupat primul loc după ce utilizatorii TIKTOK au adus melodia în prim plan.

Running Up That Hill a fost acum preselectată pentru "cel mai interpretat cântec" la prestigioasele premii Ivor Novello, care se concentrează pe compoziția și scrierea de excepție.

Printre cei care au mai fost nominalizați se numără Harry Styles cu As It Was, Glass Animals cu Heatwave și Ed Sheeran cu Bad Habits și Shivers.

Premiul "most played" este acordat pentru a recunoaște melodia care este difuzată cel mai des la radio, la TV, la concerte și în seturile DJ. 

Pentru prima dată, piesa care a câștigat anul trecut, Bad Habits a lui Ed Sheeran, a fost nominalizată și anul acesta.

Kate Bush nu este străină de premiile Ivor Novello. Ea a câștigat de două ori.

Prima dată a fost la categoria "Cel mai bun text" pentru piesa Man With The Child In His Eyes, pe care a câștigat-o în 1979.

Cel de-al doilea premiu Ivor Novello a fost obținut, pentru cel mai bun cântec, în 1987, cu Don’t Give Up, un duet pe care l-a cântat cu Peter Gabriel.

În același context, Harry Styles a mai fost nominalizat la categoria Cel mai bun cântec din punct de vedere muzical și liric cu As It Was precum și la categoria Cel mai bun compozitor al anului alături de coautorul său Kid Harpoon (Thomas Hull).
Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img