Thursday, June 1, 2023

Inundații devastatoare au lovit Turcia. 14 persoane au murit, inclusiv supraviețuitori ai cutremurului

Recomandare:

În aceste zile, Turcia a fost lovită de inundații devastatoare. Cel puțin 14 persoane au murit, potirivit informațiilor externe de ultimă oră.

Iar printre persoanele decedate se află și supraviețuitori ai cutremurului. Ai scăpat de cutremur și au murit de la inundații.

Cel puțin 14 persoane au fost ucise după ce inundațiile au devastat unele zone din Turcia, în provinciile Sanliurfa și Adiyaman.

Din câte se știe, ploile torențiale puternice au declanșat inundații fulgerătoare care au dus la inundarea provinciilor Sanliurfa și Adiyaman.

Ministrul de interne al Turciei, Suleyman Soylu, citat de Mirror, a declarat că 12 persoane au fost ucise în Sanliurfa, iar alte două în provincia vecină Adiyaman.

Foto: pixabay

Acum, potrivit Reuters, echipele de salvare desfășurate în regiune caută alte cinci persoane care au fost date dispărute în trei locații.

Mașini au fost, de asemenea, luate de ape, care au inundat subsolurile și parterul unor clădiri, în timp ce unele drumuri au fost transformate în canale.

Oficialii turci au precizat că persoanele care au murit în Adiyaman erau supraviețuitori ai cutremurului.

Victimele s-au înecat după ce nivelul apei a început să crească, măturând un adăpost de tip container unde locuiau după ce cutremurul le-a distrus casa.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img