Saturday, June 3, 2023

Întâmplări incredibile. Un copil a supraviețuit atașat de mama moartă, la cutremur

Recomandare:

Există un bebeluș minune al Siriei, care s-a născut sub dărâmăturile casei părinților săi, a fost numit Aya, care în arabă înseamnă miracol, uimitor sau minunat.

Povestea supraviețuirii sale uimitoare a fost spusă de verișoara ei, care a fost una dintre numeroasele persoane care au săpat în dărâmături cu mâinile goale în încercarea de a găsi supraviețuitori.

Khalil al-Suwadi, a declarat pentru Agenția France Presse (AFP) că săpa printre dărâmăturile casei fratelui său când a văzut picioarele cumnatei sale. El a spus: “Am auzit o voce.

“Am îndepărtat praful și am găsit copilul cu cordonul ombilical, așa că l-am tăiat și am dus-o la spital.”

Au continuat să sape în speranța că mai era cineva în viață, dar au descoperit că Aya era singura, părinții, mătușa și cei patru frați ai ei murind în cutremur.

Se spune că Aya se simte bine, deși a suferit câteva răni în timpul cutremurului și, potrivit lui al-Suwadi “‘A ajuns și cu hipotermie din cauza frigului năprasnic. A trebuit să o încălzim și să îi administrăm calciu”.

Ea rămâne într-un incubator.

Cutremurul a provocat moartea a peste 20.000 de persoane, în cele două țări, Turcia și Siria. Salvatorii continuă să caute printre miile de case și clădiri care s-au prăbușit. Prin supraviețuitori și animale de companie care încă sunt găsite, există speranțe că mai mulți alți oamenii, poate, vor supraviețui.

În dimineața zilei de vineri, ISU a transmis Infoanunț o informație pe wats up potrivit căreia joi seară salvatorii români au găsit o femeie de peste 50 de ani sunt ruinele la pământ ale unui bloc de nouă etaje. Femeia este cooperantă și era conștientă.

Exact aceasta este terfiant, mulți oameni au supraviețuit cutremurului apocaliptic, dar au murit sub dărâmături.

Cutremurul de luni dimineață, cu magnitudinea de 7,7 grade, a provocat pagube imense. Sute de clădiri au fost distruse.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img