Thursday, June 1, 2023

Instanța obligă un bărbat să plătească despăgubiri soției după ce a ascuns un câștig la loto

Recomandare:

O instanță a dispus ca un bărbat care a încercat să ascundă soției sale câștigul la loto să îi plătească despăgubiri.

Bărbatul, cunoscut doar sub numele de Zhou, a câștigat 10 milioane de yuani (1,367 milioane de euro) în urmă cu puțin peste doi ani. Dar, în loc să împărtășească vestea bună cu soția sa, el și-a continuat viața în mod normal.

Cu toate acestea, el i-a dat surorii sale două milioane de yuani, iar fostei sale soții 700.000 de yuani, pe care i-a folosit pentru a-și cumpăra un apartament.

Potrivit Hangzhou Daily de miercuri, 15 februarie 2023, soția lui Zhou, Lin, a cerut divorțul când a aflat.

Instanța l-a găsit pe Zhou vinovat de deturnare de fonduri și i-a ordonat să împartă în mod egal proprietățile cuplului și două treimi din cele 2,7 milioane de yuani pe care le ascunsese.

Zhou nu a contestat hotărârea judecătorească, care îl va scoate din buzunar în mod substanțial dacă câștigurile din China sunt impozitate la fel ca în Spania.

În mod ciudat, Zhou nu este primul care încearcă să își ascundă câștigurile, anul trecut un bărbat îmbrăcându-se într-un costum galben de mascotă pentru a-și colecta câștigurile.

Bărbatul fără nume a declarat la vremea respectivă: “Sunt foarte fericit că am câștigat, dar nu vreau ca familia mea să afle despre acest lucru, deoarece ar putea deveni prea arogantă și mulțumitoare în viitor”.

Nu se știe dacă a fost obligat să plătească despăgubiri soției și familiei sale și dacă a încercat să își ascundă câștigul la loterie.

Despre loterie

Loterie este o formă de joc de noroc, care presupune extragerea de bilete în vederea câștigării de premii. Pe lângă bile există și taloane care de asemenea pot fi extrase din boluri care își așteaptă câștigătorii.

Prima loterie este menționată în Bucuresti pe la 1793, când un austriac pe nume Baltazar a obținut aprobarea domnului Alexandru Moruzi să organizeze o loterie.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img