Saturday, June 3, 2023

Inițiativă revoluționară menită să accelereze carierele tinerilor jucători de tenis în devenire

Anul 2023: un calendar echilibrat și o creștere a oportunităților de joc totale și premium

Recomandare:

Asociația Tenismenilor Profesioniști (ATP) și Federația Internațională de Tenis (ITF) au anunțat lansarea Programului Accelerator.

Inițiativa revoluționară este concepută pentru a accelera carierele tinerilor tenismeni aspiranți în 2023.

În cadrul programului, oportunitățile de joc la nivelul ATP Challenger Tour vor fi rezervate celor mai buni jucători juniori din lume, creând o cale accelerată spre tenisul profesionist.

Noua inițiativă completează schimbările din Turneul Challenger 2023 anunțate în septembrie anul trecut, care semnalează strategia pe termen lung a ATP pentru acest circuit prin creșteri semnificative ale premiilor în bani, un calendar echilibrat și o creștere a oportunităților de joc totale și premium.

Mișcarea vine în contextul în care ITF continuă să dezvolte mai multe oportunități pentru ca jucătorii să progreseze prin intermediul traseului său, prin intermediul ITF World Tennis Tour, până la nivelul cel mai înalt al jocului.

Andrea Gaudenzi, președintele ATP, a subliniat:

“Tenisul a fost dintotdeauna un sport care recompensează munca grea și trebuie să creăm un mediu care să permită jucătorilor tineri și aspiranți să își atingă potențialul. Este responsabilitatea noastră să le deschidem ușa oportunităților și să le permitem să se dezvolte în acest sport. Programul Accelerator creează o cale pentru următoarea generație de campioni și abia așteptăm să îl vedem în 2023”.

Despre tenis

Tenisul este un sport cu rachetă care poate fi jucat individual împotriva unui singur adversar (simplu) sau între două echipe a câte doi jucători (dublu). Fiecare jucător folosește o rachetă de tenis pentru a lovi o minge de cauciuc acoperită cu fetru peste sau în jurul unui fileu și în terenul adversarului. Obiectivul jocului este să manevreze mingea în așa fel încât adversarul să nu poată juca o întoarcere validă. Jucătorul care nu poate întoarce mingea nu va câștiga nici un punct, în timp ce jucătorul opus va câștiga.

Tenisul este un sport olimpic și se joacă la toate nivelurile societății și la toate vârstele. Sportul poate fi jucat de oricine poate ține o rachetă, inclusiv de persoanele în scaune cu rotile. Jocul modern de tenis a luat naștere în Birmingham, Anglia, la sfârșitul secolului al XIX-lea ca tenis de gazon.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img