Saturday, June 3, 2023

Infracțiunile comise cu arme de foc au înregistrat o creștere uriașă, la Londra, în decurs de un an

Recomandare:

Terifiant. Infracțiunile cu arme de foc și în Londra ar fi crescut substanțial. Cifra este uriașă fiind vorba despre o creștere cu peste 2.500%, în condițiile în care peste 237 de incidente au fost raportate într-un an

Potrivit datelor recente privind infracțiunile deschise de către Ministerul britanic de Interne, în Londra au fost raportate 237 de cazuri de infracțiuni cu arme de foc în decurs de un an.

Datele care au fost dezvăluite într-un raport al Mail Online sugerează o creștere de 2.533% față de anul precedent în oraș, când au fost raportate doar nouă incidente.

În total, 850 de oficii cu arme de foc au fost raportate în Anglia și Țara Galilor în cursul anului trecut, conform datelor, ceea ce reprezintă o creștere de 49 la sută.

Peste 1.281 de cazuri de atacuri cu cuțitul

În afară de aceasta, au fost raportate și peste 1.281 de cazuri de atacuri cu cuțitul, dar datele sugerează că s-a înregistrat o scădere a posesiei de cuțite cu 13%.

Între timp, poliția metropolitană a declarat că datele lor privind infracțiunile cu arme de foc sunt “foarte diferite” de cele de la Ministerul de Interne.

Conform estimărilor poliției, numărul de infracțiuni comise în perioada aprilie-septembrie 2022 a fost de 768, față de 699, în aceeași perioadă din 2021.

Regiunile vizate de răufăcători

Alte părți ale țării au raportat, de asemenea, mai multe incidente de infracțiuni cu arme de foc, inclusiv Manchester, unde au fost înregistrate 69 de infracțiuni.

Chiar și zonele rurale, precum Gwent, au înregistrat o creștere de 1.800 de procente, deoarece în ultimul an au fost raportate 19 infracțiuni.

Raportul a mai precizat că “Datele au arătat că o serie de infracțiuni, inclusiv tulburările violente, infracțiunile cu cuțitul, furturile de mașini și tâlhăriile sunt în creștere”.

Până acum știam de Statele Unite dar această statistică șocantă dezvăluie că nici Marea Britanie nu este mai departe de criminalitatea sporită, pe zi ce trece.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img