Tuesday, June 6, 2023

Inedit. ABBA se întâlnește cu flamenco spaniol în spectacolul de fuziune “Flabbamenco”

Recomandare:

Inedit, unic, fascinant. Încă un spectacol care va rămâne în istorie. ABBA se întâlnește cu flamenco spaniol în spectacolul de fuziune “Flabbamenco”.

Pregătiți-vă pentru o experiență muzicală extraordinară care combină două stiluri unice, trupa suedeză de superstaruri ABBA și genul muzical clasic spaniol, flamenco!

Când va avea loc spectacolul

Compania Antonio Guerra aduce spectaculosul său spectacol de fuziune, “Flabbamenco”, la Casa de la Cultura din Almuñécar vineri, 24 martie 2023, la ora 20:00, și la Centro Cultural Villa de Nerja duminică, 26 martie, la ora 19:30.

”Flabbamenco” este un concept artistic inovator, care îmbină cele mai bune piese din muzica ABBA cu pasiunea și ritmul flamenco-ului.

Coregrafiat de renumitul dansator Antonio Guerra și interpretat de artistul însuși și de trupa sa de flamenco, acest spectacol este o fuziune surprinzătoare a culturilor suedeză și spaniolă, care va impresiona toate audiențele.

În timpul spectacolului, Johan Stengård va prezenta și spectacolul său “Thank you for the music”, în care poartă publicul într-o călătorie muzicală prin cariera sa, după ce a împărțit scena cu artiști precum Phil Collins, Celine Dion și legendara ABBA.

Biletele au un preț de 30 de euro și pot fi achiziționate de la Casa de la Cultura de Almuñécar, Centro Cultural Villa de Nerja, Viajes Eroski, pe e-mail: flabbamencoconcert@gmail.com și www.mientrada.net, scrie media externă.

Un spectacol plin de culoare, incredibil, de neuitat.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img