Thursday, June 1, 2023

Incredibil, dar adevărat. Cum a fost rănit un bărbat la concertul Bi-2 de la Arena Chișinău

Recomandare:

Din seria incredibil dar adevăarat face parte și următoarea relatare pe care o redăm în cele ce urmează. Nimeni nu ar fi crezut că este posibil să fi rănit atunci când bucuria este maximă.

Iată că s-a întâmplat imprevizinbilul și un bărbat s-a ales cu mai multe răni pe față la concertul Bi-2 de la Arena Chișinău, după ce a fost lovit cu o dronă.

Imaginile incidentului au fost postate pe rețelele de socializare și au ajuns în atenția polițiștilor. Potrivit versiunii preliminare, drona a fost doborâtă de un spectator. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.

Potrivit Poliției, victima este un bărbat de 50 de ani. 

„Cazul a fost înregistrat la Poliția Capitalei. În urma incidentului a fost inițiat un proces penal. Suntem în așteptarea expertizei medicale. Victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani. Ulterior, dosarul va fi expediat la Procuratură”, a comunicat pentru www.stiri.md Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Reprezentanții companiei care a organizat concertul, SUHIH-production, au venit cu explicații.

„Poliția ne-a cerut imaginile de pe această dronă pentru a stabili care dintre spectatori a agățat-o. Când a căzut, drona a lovit o altă persoană. Autoritățile competente vor trebui să stabilească toate împrejurările incidentului”, a declarat pentru Point.md Artur Suhih, șeful companiei organizatoare, adăugând că dispozitivul a fost operat de un înalt profesionist, campion al curselor cu drone.

Sursa citată mai scrie că spectatorul rănit la moment nu se află în Republica Moldova. Din informațiile media reiese faptul că bărbatul a plecat din Moldova.

„Conform standardelor internaționale, medicii și pompierii au fost de gardă în timpul spectacolului, întrucât astfel de evenimente de amploare care au loc atât în Moldova, cât și în alte țări ale Europei și lumii sunt întotdeauna asociate cu anumite riscuri, inclusiv cele asociate cu mișcarea haotică a oamenilor în timpul evenimentului.
Oamenii legii au solicitat organizatorului filmări video ale incidentului cu drona, care a fost controlată de un profesionist de talie mondială. Organizatorul a predat imediat filmarea solicitată pentru a identifica persoana care a atins drona cu mâna, ceea ce a dus la căderea acesteia – drept urmare, drona a lovit un spectator din apropiere.
Agenții de paza au scos imediat persoana din mulțime pentru a-i acorda primul ajutor de către o echipă de medici calificați care au fost angajați de organizator și au fost de gardă la concert. Bărbatul nu a fost diagnosticat cu traumatism grav. A primit asistența necesară și a părăsit în siguranță evenimentul.
Spectatorul este în prezent plecat din țară. Organizatorul concertului va continua să țină legătura cu el”, se arată într-un comunicat al companiei.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img