Sunday, May 28, 2023

Incredibil cum un plimbător de câini a găsit un șarpe de mari dimensiuni. Foto

Recomandare:

Este incredibil, dar adevărat. Omul plimba liniștit câinii, pentru că asta este meseria lui, când a dat peste un șarpe de mari dimensiuni, la Londra.

Poliția a fost chemată de un plimbător de câini din Colvin Gardens, Chingford, în această săptămână, când a dat peste un șarpe negru mare pe o alee de la intersecția cu Endleberry Road.

A fost prins cu o capcană

Nu a fost deloc ușor și s-a utilizat chiar și o capcană pentru a prinde vietatea.

Inițial s-a crezut că șarpele ar fi putut fi un Black Mamba mortal, dar după ce poliția și Epping Forest Rangers au reușit să prindă creatura în capcană, s-a constatat că era un șarpe negru mexican neveninos, după ce au fost efectuate teste de către Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor (NCRW) din Tonbridge, Kent.

Opinie avizată

Chris Newman, director la NCRW, a declarat pentru Evening Standard: "A fost dificil de identificat în siguranță din imagini, așa că a trebuit să fim atenți și să trimitem experți care să îl ridice în cazul în care ar fi fost ceva veninos, existând o șansă foarte mică să fi fost o cobră”.
În acest caz, Newman a confirmat că șarpele a fost un animal de companie evadat și a declarat: "Șerpii regelui negru mexican sunt adesea ținuți ca animale de companie în Marea Britanie. Este în siguranță și va fi îngrijit, vom încerca să îi găsim proprietarul, dacă nu, va fi relocat”.

Ce se știe, câteva cuvinte despre acest tip de șarpe

Șarpele negru mexican poate crește până la 1,5 metri lungime și are o durată de viață de aproximativ 20 de ani. Vânează șerpi cu clopoței și rozătoare în deșertul Sonora din America de Nord, dar se găsesc, de asemenea, în Mexic și în unele părți din Arizona.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img