Thursday, June 1, 2023

Incredibil cum o locuință a devenit un stup uriaș de albine. Mierea curgea pe pereți. VIDEO

Recomandare:

Încă o relatare din seria incredibil, dar adevărat. O familie a descoperit că locuința lor se transformă într-un imens stup de albine după ce mierea a început să curgă pe pereți, la propriu.

Kate Dempsey, în vârstă de 41 de ani, a crezut mai întâi că petele întunecate de pe pereți erau cauzate de umezeală, dar când a observat un miros dulce în aer a decis să investigheze mai departe, ridicând scândurile de pe podeaua casei sale din Folkestone, Kent, SUA.

Aici, bărbatul a descoperit bucăți uriașe de fagure de 2,5 metri și litri de miere.

Soția și partenera lui de viață, Kate, citată de media, a spus:

"Totul a început în timpul verii foarte fierbinți de anul trecut. Am observat chestii negre și lipicioase care coborau pe peretele dormitorului nostru. Am ajuns în punctul în care nu mai puteam să le ignorăm. Am mirosit-o și am gustat-o și era miere.
M-am dus în camera fiicei noastre, care este deasupra noastră, și am tras înapoi covorul. Acești viermi masivi au început să se târască din podele. Am decis să ridicăm parchetul și să vedem ce se întâmplă. Am găsit un stup vechi și aproape că se composta, ieșeau o mulțime de molii.
Am scos un fagure de miere masiv de doi metri. Când eram în plin proces [de curățare], ne-am trezit într-o dimineață și camera era plină de albine".

După ce au făcut această descoperire neobișnuită, Kate și soțul ei, Andrew, în vârstă de 42 de ani, au început să caute o companie care să se ocupe de curățare, dar au primit un preț uriaș pentru ei și anume 10.000 de lire sterline.

Așa că, în schimb, au apelat la ajutorul unor prieteni și au făcut-o ei înșiși operațiunea doar că sarcina uriașă a durato lună de zile.

Cuplul a scos la final nici mai mult nici mai puțin decât 20 de saci de gunoi plini de miere. Totul este bine când se termină cu bine.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? O analiză marca …

O întrebare la care se caută răspunsuri: De ce sunt prețurile alimentelor atât de mari în Europa? Au găsit...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img