Sunday, May 28, 2023

Incredibil cum Beyoncé a câștigat cel de-al 32-lea Grammy. Video

Ea a primit trofeul vizibil emoționată

Recomandare:

După 88 de nominalizări în carieră, cântăreața R&B și superstarul pop a câștigat duminică cel de-al 32-lea Grammy, pentru cel mai bun album de muzică dance/electronică, ceea ce îi conferă recordul pentru cele mai multe victorii la Grammy. Solti, dirijorul de origine maghiară care a fost liderul precedent, a câștigat ultimul său premiu în 1998, la un an după moartea sa.

Cea de-a patra victorie a serii pentru Beyoncé – după ce a primit cel mai bun cântec R&B pentru “Cuff It” și două premii la ceremonia de dinaintea spectacolului – a venit într-o categorie care a arătat amploarea carierei sale de două decenii: “Renaissance”, omagiul ei adus muzicii dance negre și queer, pe ritmuri realizate de Bonobo, Diplo, Odesza și Rüfüs du Sol. Beyoncé a devenit prima femeie de culoare care a câștigat la categoria album dance, care este premiată din 2005.

Anterior, single-ul ei nr. 1, ”Break My Soul”, a câștigat la categoria cea mai bună înregistrare dance/electronică, în timp ce “Plastic Off the Sofa”, de pe același album de gen, a câștigat la categoria cea mai bună interpretare R&B tradițională.

După ce câștigătorul pentru album dance/electronic a fost anunțat de James Corden – “Este o onoare, pentru că în această seară suntem martorii istoriei!”. – Beyoncé, care încă nu sosise la ceremonie când a câștigat primul premiu televizat al serii, a urcat pe scenă în picioare, fiind ovaționată.

Vizibil emoționată, cu lacrimile în profunzimea sufletului ei, celebra artistă a reușit să spună totuși câteva cuvinte, care vor deveni de azi istorie.

”Încerc să nu fiu prea emotivă”, a spus ea, ”și încerc doar să primesc această seară”.

Interesant că deja, pe Instagramul oficial al lui Beyoncé fusese încărcată o postare în care sărbătorea victoriile sale de până acum: ”We won 3 y’all”, scria în legendă, alături de o fotografie a cântăreței cu un trio de trofee.

”Plastic Off the Sofa, este melodia mea preferată de pe ‘Renaissance’ în majoritatea zilelor. Este greu de ales, totuși. Haaa”.

Beyoncé i-a mulțumit în continuare ”unchiului Jonny”, a cărui luptă cu H.I.V. a citat-o ca fiind o influență pentru a se îndrepta spre muzica dance, cu legăturile sale istorice recunoscute cu comunitatea L.G.B.T.Q, scrie New York Times.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Regele Charles a onorat-o pe “Regina rockului”, în timp ce gărzile au cântat ”Simply, The Best”

Lumea a fost îndurerată la aflarea veștii morții inegalabilei Tina Turner, inclusiv recent încoronatul Rege Charles care a dat...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img