Tuesday, June 6, 2023

Începând de azi, în România a început cea mai mare conferință de dermatologie din sud-estul Europei

Recomandare:

Începând de azi, 24 aprilie 2023, la Iași a început cea mai mare conferință de dermatologie din sud-estul Europei.

Potirivt organizatorilor, la Iași începe astăzi ce-a de-a XII-a ediție a Primăverii Dermatologice Ieșene (PDI), o manifestare națională cu participare internațională care și-a ocupat demult locul pe harta evenimentelor medicale de elită.

Ce este de fapt PDI

PDI este cea mai mare conferință de dermatologie din sud-estul Europei. Evenimentul, inițiat în urmă cu 12 ani de către prof. univ. dr.  Daciana Brănișteanu, cadru didactic la UMF „Grigore I. Popa” Iași, șeful Clinicii de Dermatologie din cadrul Spitalului CFR Iași și președintele Asociației Dermatologilor din Moldova (ADEM), este organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”, a Societății Române de Dermatologie, a Societății de Medici și Naturaliști, a Colegiului Medicilor și Farmaciștilor și a Spitalului Clinic CF, în parteneriat cu Primăria Iași.

PDI este de fapt o școală medicală importantă și creează o scenă de neegalat pentru dialogul între generații, studenții, rezidenții, medicii specialiști, asistenții medicali, farmaciștii și cadrele didactice reputate atât din Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași cât și din universitățile medicale din țară, întâlnindu-se într-o atmosferă de lucru, dublată de prietenie și respect reciproc.

Opinie avizată profesional

Am păstrat standardele științifice înalte ale edițiilor anterioare şi bucuria întâlnirilor din sălile de conferință şi din spaţiile expoziționale. Continuăm prelegerile, cursurile şi workshop-urile derulate în cei 11 ani precedenți, completând informațiile cu noile descoperiri științifice şi cu experiențele practice acumulate”, a spus prof. univ. dr Daciana Brănișteanu.

Concluzie

Pacientul, cu particularitățile lui medicale, se află mereu în centrul preocupărilor medicilor participanți la PDI, manifestare al cărei succes este asigurat de dialogul constructiv și armonios cu lectorii. Astfel, este garantat transferul dinamic de experiența medicală în ambele sensuri, desigur în folosul pacienților. Mai multe informații poti fi citite și aici.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img