Saturday, June 3, 2023

În timp ce filmul reînvie moștenirea lui Elvis, familia Presley se luptă pentru averea inegalabilului artist. Video

Recomandare:

După moartea Lisei Marie Presley, fosta soție a lui Elvis a inițiat o bătălie juridică cu nepoata sa pentru controlul asupra fondului familiei.

Austin Butler cu puțin timp în urmă a reaprins amintirile frumoase despre Elvis cu portretul său într-un film biografic lăudat. Și pentru câteva minute magice în acea seară de ianuarie, Butler a fost acolo, pe scena Globurilor de Aur, evocând vocea și radiind farmecul Regelui Rock ‘n’ Roll în timp ce accepta premiul pentru cel mai bun actor. Filmarea video ne evidențiază această realitate minunată, la momentul respectiv.

Cum a fost atunci, povestesc reporterii New York Times: Lisa Marie și-a strâns mâinile în jurul gurii. Priscilla și-a pus mâna pe inimă. Mama și fiica avuseseră disputele lor de-a lungul anilor, dar erau din nou împreună – cuibărită la masă, ca o familie.

“Una dintre cele mai frumoase nopți din cariera mea”, a declarat Jerry Schilling, un prieten al familiei Presley și asociat de afaceri care a însoțit-o pe Lisa Marie în acea seară.

Dar, câteva zile mai târziu, tristețea care a urmărit mult timp familia a pus din nou stăpânire pe ea. Lisa Marie, în vârstă de numai 54 de ani, a murit subit. În câteva săptămâni, Priscilla, care a ajutat mult timp la administrarea averii lui Elvis, a mers în instanță pentru a contesta validitatea documentelor care spun că nepoata ei, actrița Riley Keough, este acum singurul administrator.

Disputa a început chiar în momentul în care Keough se pregătea pentru lansarea noului serial Amazon Prime Video “Daisy Jones&the Six”, în care joacă. Nu este clar ce acrimonie ar putea apărea pe măsură ce se desfășoară litigiul, dar Keough a rămas vizibil tăcută atunci când bunica ei a îndemnat publicul să nu o privească ca pe o ceartă de familie. Avocații lui Keough nu au depus încă documente în instanță.

Dacă Regele ar fi știut ce se întâmplă, mai scrie NYT în ediția de vineri, 10 martie 2023, a spus ea, stând lângă locul unde este îngropat Elvis, “s-ar fi răsucit în mormânt”.

Cea mai recentă dispută din familia Presley este un ecou al dezordinii care a marcat viața lui Elvis, care, dincolo de discurile de succes și filmele de la Hollywood, a fost plină de drame publice, inclusiv divorțuri, cheltuieli exagerate și, la sfârșitul vieții, o luptă cu dependența de droguri.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img