Tuesday, June 6, 2023

Important. Agenția de Mediu din Marea Britanie lansează noi servicii de avertizare privind inundațiile

Recomandare:

S-a dat anunțul. Agenția de Mediu din Marea Britanie lansează noi servicii de avertizare privind inundațiile.

Astfel, serviciile de avertizare se vor afla în mai multe locații din East Midlands pentru a avertiza alte sute de proprietari de locuințe cu privire la riscul de inundații.

Avertizările de inundații informează publicul cu privire la un risc iminent de inundații pentru locuința sau afacerea lor și îi ajută pe oameni să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul în care să reacționeze, a confirmat miercuri, 1 martie, guvernul britanic.

Există trei tipuri de mesaje: Alertă de inundații, Avertizare de inundații și Avertizare de inundații grave. Fiecare tip poate fi declanșat de anumite condiții meteorologice sau fluviale care provoacă inundații.

Noi avertizări de inundații vor fi introduse în anumite localități. Iată care sunt acestea:

Râul Wye în Hogshaw Brook la Buxton, care acoperă 316 proprietăți.
Baker Lane Brook la Hucknall și Titchfield, care acoperă 547 de proprietăți.
Coppice Brook la Belper, care acoperă 96 de proprietăți.
Meden Brook la Pleasley, care acoperă 96 de proprietăți.
Upper Day Brook la Sherwood și Woodthorpe, care acoperă 253 de proprietăți.

Locuitorii sunt încurajați să se pregătească în cazul în care primesc o alertă de inundații, ceea ce ar putea însemna să împacheteze o geantă care să conțină medicamente, documente de asigurare și orice altceva pe care nu ar dori să îl piardă în cazul unei inundații.

O alertă de inundații solicită oamenilor să acționeze acum, ceea ce înseamnă oprirea gazului, a apei și a electricității și punerea în siguranță a familiei și a animalelor de companie.

O avertizare de inundații grave înseamnă că sunteți în pericol imediat și că trebuie să urmați sfaturile serviciilor de urgență.

Paul Lockhart, managerul responsabil cu riscurile de inundații și de coastă pentru East Midlands, a declarat pentru presa externă: “Vrem să ne asigurăm că toată lumea are cât mai mult timp posibil pentru a se pregăti pentru inundații, motiv pentru care suntem încântați că mai multe comunități din East Midlands vor putea beneficia de acum înainte de serviciul nostru gratuit de avertizare în caz de inundații”.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Apple se pregătește să facă un anunț revoluționar

În aceste zile s-a anunțat că Apple este pregătită să lanseze primul său produs nou în aproape un deceniu...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img