Saturday, June 3, 2023

Imagini fascinante cu flori care vă vor inspira

Recomandare:

Natura înseamnă viață. Florile colorate ne determină să simțim bucuria și fericirea în suflet. Vom prezenta azi câteva imagini frumoase, fascinante, cu flori care vă vor inspira divin.

Numai privind fotografiile ne vom relaxa, așa cum este bine să facem noi toți în această zi minunată, plină de încărcătură emoțională, pentru toată lumea.

Florile sunt înălțătoare, fie că le privești în realitate sau într-o simplă fotografie.

Fie că vreți să vă reîmprospătați grădina, fie că aveți nevoie de un nou fundal pentru ecranul telefonului sau vreți să comandați un buchet de flori, pentru dumneavoastră sau o persoană dragă, acestea vor oferi o inspirație oportună și binevenită.

De la lalele, la floarea-soarelui și până la trandafiri, aceste flori frumoase vor aduce bucuria care este hrana vieții noastre pământene.

Se spune că este un ”alpinist” colorat și poate fi cultivatîn orice perioadă din an, dacă nu se întâmplă să locuiți într-un loc însorit. Bougainvillea poate crește până la 20-30 de metri înălțime și lățime, iar florile sale frumoase, saturate de culoare, au un impact major.
Sezonul de înflorire: În zonele calde, bougainvillea poate crește pe tot parcursul anului; însă în climatele mai reci, floarea care crește ca vița de vie înflorește vara și trebuie adusă în casă pentru iarnă.

Wisteria

Dacă a existat vreodată o floare care să te facă să te simți ca și cum ai fi intrat într-un roman de Jane Austen, aceasta este wisteria.

Nu numai că această liană cățărătoare arată romantic, dar miroase și ea uimitor și va umple spațiul cu culoare și parfum.

Asigură-te că optezi pentru o specie nord-americană dacă spațiul este adecvat, respectiv o curte confortabilă și spațioasă.

Sezonul de înflorire: Plantați între octombrie și aprilie în plin soare, florile ar trebui să atingă apogeul la sfârșitul primăverii și vara.

Mirosul unic și desăvârșit, culoarea divină, modul de creștere sunt impresionante. Ne putem bucura privirea și putem primi inspirația de care avem nevoie numai privind imaginile care sunt de-a dreptul fascinante.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Cântăriți pentru a zbura! O companie aeriană cere informații personale pasagerilor înainte de zbor

Iată că am ajuns să vedem și aceasta, de la măsurarea bagajelor la cântărirea personală a angajaților care trebuie...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img