Tuesday, June 6, 2023

Identitatea “doamnei mai în vârstă” care i-a luat virginitatea prințului Harry a fost dezvăluită

Despre aceasta, prințul a povestit primul, în cartea sa de ”Spare”, dar fără a da nume sau prenume

Recomandare:

Sasha Walpole a fost dezvăluită ca fiind “doamna mai în vârstă” care i-a luat virginitatea prințului Harry.

Numele lui Sasha Walpole a fost dezvăluit sâmbătă, 4 februarie 2023, ca fiind “doamna mai în vârstă” care i-a luat virginitatea prințului Harry.

Ducele de Sussex a menționat în recenta sa carte ”Spare” cum incidentul ar fi avut loc pe un câmp din spatele unui pub, dar s-a abținut să o identifice.

Mama a doi copii, în vârstă de 40 de ani, a fost identificată în exclusivitate mondială de publicația The Sun ca fiind femeia în cauză, fapt care de fapt a fost recunoscut și de ea.

Eu sunt femeia care i-a luat virginitatea lui Harry. A fost literalmente wham-bam între doi prieteni. Sexul a fost pasional și cu scântei, pentru că nu ar fi trebuit să o facem. Un lucru a dus rapid la altul. Am ajuns pe podea”, a povestit ea pentru media britanică mai sus menționată.

Poveste de poveste

Ea și-a amintit cum a avut loc aventura lor în vara anului 2001, într-o seară de iulie, în timp ce participau la aniversarea de 19 ani a lui Sasha la istoricul Vine Tree Inn din Norton, Wiltshire.

O singură partidă de amor, alimentată de băutură, pe pajiștea din spatele parcării pub-ului, a durat doar cinci minute, a recunoscut Sasha. S-a întâmplat după ce mai devreme au băut zece pahare de bailey’s sambuca și tequila în interiorul pub-ului.

În memoriile sale, Harry a susținut că el avea 17 ani în momentul în care și-a pierdut virginitatea, dar Sasha a declarat pentru ziar că avea de fapt 16 ani. Cuplul se cunoștea de pe vremea când Sasha lucra ca fată de grajd la Highgrove, reședința de la țară a regelui Charles.

The Sun

Rememorând la rândul ei momentul incendiar, Sasha a dezvăluit:

“Am ieșit afară și amândoi am escaladat un gard de trei bare până la câmp. Eram destul de beți în acest moment. I-am dat lui Harry o țigară. Am aprins-o pe a mea și apoi pe a lui. Ne-am terminat țigările – Marlboro Lights – și pur și simplu s-a întâmplat. A început să mă sărute”.

“Purta boxeri. Nu a fost nicio discuție, niciun cuvânt. A fost excitant că se întâmpla. A fost interesant că se întâmpla așa cum s-a întâmplat. Am fost plecați timp de 15 minute, dar sexul a durat aproximativ cinci minute”, a continuat ea.

Harry a trebuit să se ascundă într-o cabină telefonică roșie după aceea, a adăugat Sasha. În cele din urmă, el a fost preluat de un ofițer de protecție regală, după ce prietena ei Bryony l-a condus acolo cu Ford Fiesta de culoare albastră.

Trecut, prezent și viitor

În cartea sa, ducele de Sussex a vorbit despre faptul că a suferit un caz de “penis sensibil” după ce s-a îmbarcat într-o expediție de 320 de kilometri spre Polul Nord. “Am fost îngrozit să descopăr că și regiunile mele inferioare erau înghețate și, în timp ce urechile și obrajii erau deja vindecate, tocilarul nu”, și-a amintit el.

În prezent șofer de excavator, după cum a relatat presa, Sasha a declarat pentru The Sun că nu se aștepta la dezvăluirile lui Harry în memoriile sale.

“Nimeni nu m-a avertizat că acea noapte va fi inclusă în carte – iar Harry, sau oamenii lui, ar fi putut să mă găsească pentru a-mi spune dacă ar fi vrut să facă acest lucru. Duc o viață liniștită – nu am invitat asta”, a mai spus ea.

Pentru a citi în întregime materialul exclusiv din The Sun, dați click pe linkul ziarului.

Share to
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Noutăți

Peste 8.000 de plângeri după ce s-a spus că balconul regal a fost “teribil de alb” la Încoronarea regelui Charles

Iată așa, taberele sunt împărțite și de această dată. Să ne amintim că în timpul transmisiunii televizate de ITV...
- Advertisement -spot_img

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img